Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Па делује примамљиво, лик нема појма о колима, рекох да узмем па да зарадим неки еуро. Ако га не продам, ко га јебе, имаћу резервни ауто.
Kupi ga i gurni niz liticu, jebo ga Musolini.
Хвала људофи. Не разумем се много у ту работу.
telefon je LG-P500 (optimus one).
Ne znam to za kodiranje MTS mreze, ali na njemu mi je sljakala mts kartica, a vipova nece i pise da je mreza zakljucana...
Nista, odnecu ga u servis...
Drugarica moje devojke ima nekog ortaka koji je prošle godine diplomirao i roditelji mu za diplomu kupili zvezdu. Jebenu zvezdu. I sad on ima zvezdu na nebu koja se zove po njemu. E sad mene zanima gde ja mogu da kupim zvezdu, koliko to košta i tako to ? Zvuči nenormalno degenski pa ako je neko čuo za nešto slično neka objasni kako funkcioniše nabavka zvezde.
Ако купуеш на најлону пази да ти не уваљају неку половну шо не светли на гас него на сијалице
http://www.starandlove.com/
Čuo sam ja, to ti je neka navlaka preko neke ruske astronomske štatijaznam asocijacije ili šta već, oni ti za lepe pare izdaju sertifikat da se zvezda koja je do tada nosila oznaku npr. GSC 3290 sada zove Shomy23, i ti onda misliš da je to tvoja zvezda.
Međutim, to blage veze nema ni sa čime, jer se imena zvezdama ne daju tako, pa si po pravilu samo pukao pare.
Imaš ovde nešto više o tome: http://www.astronomija.co.rs/vesti/2642-kako-napraviti-budalu-od-vrhunskog-sportaa.html
@ .vule
imas po forumima milion programcica da dekodiranje, samo malo vise guglaj. ja sam imala neki super koji zavrsavao posao sa dva klika al mi umro sa starim kompom, ne mogu da se sjetim kako se zove (a mrzi me da guglam)
http://vijestigorila.jutarnji.hr/gorilopedija/tehnologija/mobiteli/kako_dekodirati_mobitel_lg_otkljucavanje_lg_mobitela
ti sto kupuju parcele na mjesecu i slicno su debili, ne mozes uci u taj posjed . e sada, ima li neko knjigu " jasenovac " antuna miletica?
А чекај, како ће неки муџахедин из Туркменистана да зна да се та звезда зове по мени ?
Jbg, znači prevara...
Onda mu kupi plac u Crnoj Travi, čujem da po selima u okolini prodaju po 5mkv za 1€.
Možeš i tapiju na to da dobiješ. :-)
Боље да те зајебу за звезду и неки ситан новац него као мог кума за стан у изградњи и 22 хиљаде еура.
kum ti još i dobro prošao ja znam za slučajeve de je otišlo i 50-60 iljada u nepovrat...a investitor zapalio preko
Da je moju defku koja je poslednja obrisana pisao milebubreg, facafaca, janko, stangko, pera, cile, bole bila bi na naslovnoj, je l' da? :)
Da je moju defku koja je poslednja obrisana pisao milebubreg, facafaca, janko, stangko, pera, cile, bole bila bi na naslovnoj, je l' da? :)
Nisam je ja brisao, mada sam pročitao i plusirao, ali više fore radi...
Inače je bilo jasno da bi na kraju bila obrisana, bez razloga ko je pisao, zato što nije defka, jbg...a ima i puno takvih sličnih primera u groblju. :-)
Ima dosta stvari koje nisu defke pa su i na naslovnim bile... Ali dobro.
Kako god. Hvala na odgovoru.
Jbg, Život je more... :-)
Hahahhaha ja se ne bojim velike vode :PP :-) Hvala momčino.;)
Kome se to iz mod tima otkačila pogrešna žica u glavi pa da stavi ove nebuloze pored naslova temi?
Pa nismo nepismeni da nam trebaju slicice.