U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Šomi, to ne postoji! Pre ću sam da ga izdrkam, nego što ću da pristanem da turim gumu da bi ona blajvala.
Зашто женски чланови саИта нећУ да качУ слике н'ову тему, хм?
http://vukajlija.com/forum/teme/23402-fotografije-vukajlijasa
Možda su im pičke rutave, ko zna.
opšte je poznato da su ženske osobe inače manje sigurne u sebe u odnosu na muške. Mi muški i da smo debeli ko svinje mislimo za sebe da smo uber hot
Nije tačno. Tj, tačno je. Ali ako smo mi imali muda, neka i on... Jebem ti.
Koji je fazon sa dodavanjem ovih simbola kod naziva nekih tema¿ Nije kul.
a sto nema nikoga na sajtu od 5 do 9 h? :)
nabavio sam neki telefon, al je kodiran na mts mrežu. Moze li to da se dekodira a da ne nosim u servis, tj. da sam opravim to?
Može, al moraš imat' kablo, ne može to bez kabla. I moraš znati proceduru, naravno.
NE mere to tako.
Trebaju ti posebni kablovi i posebni uređaji.
.Vule, nosio je drug pre neki dan telefon na dekodiranje. uzeli su mu 1000. Sljaka najnormalnije sad.
P.S. Ako neko igra rulet i ako mu nije mrsko, nek se javi na PVT. Imam par pitanja da postavim.
Niko ne jebava da mi odgovori?
Вуле, МТС једно време није кодирао телефоне, мислим да је и сад тако, тј. да њихови шљакају на све картице.
Али ако неће, ипак носи у сервис, чини ми се да не може да се декодира без бокса, да може само да се флешује. А и ако може, постоји велика могућност да га сјебеш, па да ти узму паре и за откључавање, а и за још неку поправку.
E, koji je tel? Ako je Samsung, ima neka fora na netu da sam dekodiraš, ja uspjela, pa ti mogu dat' link.
Šta koji đavo nadleću vojni avioni????
Vozila sam niz bulevar. Kakva je to buka! Činilo mi se da će da aterira na moju haubu.
O čemu se radi?
Nisam ja jedina koja je preosetljiva na taj zvuk.
Vežbaju za sutra, promocija oficira, ovi što završavaju Vojnu akademiju.
Hvala L.Č.
Nek' im je sa srećom.
Нуде ми Фиат Брава 2.4 дизел 97 годиште, клима, подизачи, серво, ел. ретрвовизори, путни рачунар..и сва остала опрема за 700 еура, да л да узем па да продам и ако могу зарадим, кубикажа јебе, скупа региострација. Може ли то касније да се прода?
Узми.
Можеш више пара да добијеш само ако продаш делове, даклеМ узми.