Разноразно питање

1. velika je razlika kad se gole tete kače netraženo...

Uh, još moram da priznam da uopšte nije bila teta na toj slici. :)
    Zajebavam se, znao sam da ću biti banovan, ali sam morao da okačim tu sliku, jer je jednostavno pobedila život.

2. auuuu, a znaš dobro da su ovde muški moderatori u većini i da kurčine ne tolerišemo :)

3. hahahah benasijo, jel to ona slika onog lika koji trci sa podignutom djokicom? hahahahha totalno je vrijedno bana, totalno!

4. Je l' zna neko, je l' ima kod nas da se kupi Alias ili Pictionary?
    Igrala sam original hrvatske verzije i tako su kul, al' ovdje nigdje nisam našla. ;(

5. @ vidra

Imalo je da se kupi u Mamutu/Vulkanu. Al i kad dobiju dobiju malo komada pa se brzo razgrabi.. Vidi izguglaj..

6. Tetoviranje svetaca? Da ili ne?

7. Да. ЈЕСИ СРБЕНДА ИЛИ НИСИ ?!

8. StefanBičBožiji
    Tetoviranje svetaca? Da ili ne?

Ја мислим да се људи проглашавају свецима постхумно. А и да није тако, не верујем да би ти неко од њих дао да га тетовираш... Где радиш?

9. KOSOWO JE SRTZE SRBIE. Ozbiljno, oću distetoviram sv. Jovana Krstelja sa unutrašnje strane bicepsa, da se ne vidi. Zanimaju me mišljenja, ali bez onog- ''šabanski, to rade samo cigani, etc.'', jer imam jak razlog za to.

10. Ја мислим да се људи проглашавају свецима постхумно. А и да није
    тако, не верујем да би ти неко од њих дао да га тетовираш...

HAHAHAHAHA. Znao sam da će neko to da potegne, a hteo sam da stavim ''lik sveca'' :)

11. Postoji li dovoljno jak razlog da bi neki pametan čovek sebe poistovećivao sa crkvom i tako iscrtavo ikone po sebi?
    Mislim da pametan nema razlog a budala će uvek imati razlog.

12. pitaću Facu, vi nemate pojma. Lololo

13. ''šabanski, to rade samo cigani, etc.''

14. Ја ћу Чича Дражу да истетовирам на левом рамену ко Гуровић.

15. А на десном Јашара и Ипчета.

16. Istetoviraj i golfa dvojku kad hoćeš i sveca. Dobro bi ti stajao.

17. јел разлог тај што капираш да ће људи да ти стављају паре на икону, ако јесте, добра идеја

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.