Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
ВРОНГ! Ово каже Едвард Нортон кад први пут види Марлу на оним окупљањима. Због ње више није могао да плаче...
Što mi jebena crna boja za beton nije ispala jebeno crna već tamno, tamno, tamno siva? Ajde ako neko zna nek se javlja da ne idem tući ove u prodavnici što mi prodaše crnu bez Pervola.
Smandrljao. Uživajte.
http://youtu.be/WA5Pirht8TY
Joj ćuti, imala sam i ja taj isti problem ali se brzo skonta. Ubaciš u program pesmu i sliku, pa onda u trake dole. Jedna je namenjena za pesmu, druga za sliku. E sad, sliku moraš više puta da prevučeš koliko traje pesma pa povremeno je pustiš da vidiš da li ti fali još jedna slika ili si preterao sa slikama. Uostalom videćeš i sam.
Sto je obrisana valsinarbova definicija 'Stari ljudi'?
mesjo, otkrio si svoje ime!
jebote, kad prije uploadova...
On je buržuj, ima ekstra brzi net.
Nisam ga ja otkrio no Gugl glupi.
Haha Vučice, samo me u internet ne diraj, poluđe me, svoga ću ga slomit!
Meni je trebalo 15-30 minuta da aploaduje jednu pesmu, ti si dobro i prošao. A što da ga razbiješ, šta ti je net kriv? :D Hoćeš masone da natovariš sebi za vrat? :D
broji li se u ove "preglede" na jutjub i kada gledamo mi što nijesmo članovi tamo?
Pretpostavljam da to ima veze s IP adresama.
e, ne valja ti ovo ništa, slika ti je samo na početku malo i poslije crni ekran.
Verovatno se broji.
Broje, paninaro. Što kaže Mešja, svaka IP adresa = jedan view
broji jašta
sjutra ću sa posla da ga vidim sa svakog kompjutera po jednom.
ako ste umreženi, to je sve jedna IP adresa, tak da se neće pikati
Paninaro, mene slika nije ni bila poenta no pjesma. :)
A nek još neko viče pikati osim mene... :)
Mešo, to treba vise puta jednu te istu sliku dubaciš da bi ti slika bila preko cele pesme.