Разноразно питање

1. Zašto se ljudi u mom gradu beče i začuđavaju što je otvorena nova folkoteka u kojoj će se derati folk čitavo veče? Pa ionako slušaju folk u 'klubovima', jel maši jedanes ipo oni oderu po narodnjacima, ovaj čoek je bar iskren - folkoteka, ima da dere folk non-stop.

2. A jel vama odvratna ova reklama za MAKSBET?

http://www.youtube.com/watch?v=bXIiOEcS-Ms

Čuj, iz keca u dvojku? ALO, BRE, DJECA SE RODILA A TEBI IZ KECA U DVOJKU? Pa jebem ti rate majku!

3. AAAAAAAAAAAAAA
    ZAŠTO SVAKO JEBENO ŽENSKO IMA OVU SLIKU NA PROFILU? ILI NA ONOM KAVER SRANJU?!?!!?
    http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/58780_10151098539208495_1345371833_n.jpg

4. Тидро, деведес посто њих не зна ко је глумица са слике, из ког филма је ова сцена, шта та реченица треба да значи и због чега је изговорена. А одговор си дала сама себи, што више њих користи ту слику као кавер ове остале ликуше са мизерним мозговима ће мислити да је кул, то је онај "људи , једите говна, немогуће да милиони мува нису у праву" концепт.

Е, сад да поставим једно разноразно питање због кога сам и дошао на ову тему:
    Како је стокхолмски синдром добио име ?

5. Јеботе, читао сам тај чланак на википедији, а нисам ни извалио ово са поријеклом имена, од силног неспавања се разјебало моје детективско чуло које је ионако одавно у лошем стању.
    Фала, брусе :*

6. nema na čemu, imam toliko godina da bi se mogao i sećati događaja ;)

7. Jedno pitanje iz rodbinskih odnosa:
    Šta je meni očev brat od ujaka?
    Jel postoji neki određen naziv za taj rod?

8. А што је најгоре ово није рекла Марла у филму неко Тајлер, тако да, ниђе везе бог те јебо !

9. oću da aploudujem na jutub neke pjesme što mi se sviđaju a kojih tamo nema, a nemam windows movie maker program. zna li ko neki jednostavan program s kojim mogu da napravim klip sa pjesmom? i šta da napišem u opis klipa da mi ga ne izbrišu, ono "all credits go to artist bla bla bla".

10. Како, бре, немаш њиндоњс муви мејкер? Успео си да га некако деинсталираш?

11. Nema ga. Imam Windows sedmicu, možda on ne dođe na nju?

12. Skinuo sam ga, ali kako sad da napravim klip? Mislio sam samo jednu sliku da ubačim i pjesmu.

13. pa jebiga, kol'ko se ja sjećam, samo ubaciš sliku na početku poslije pjesme, razvučeš je na trajanje pjesme, tako nešto
    eksperimentiši, skontaćeš :D