Разноразно питање

1. Nije spomenuo da poznaje Pjera, ali da pjer ne poznaje njega.

Jebač, što tovariš Petra?

2. da, koji vam kurac, što me tovarite

3. E, ja ne znam đe ima dresova. Pitaj opet, možda neko zna.

4. Meni se sviđaju Petrove priče, kad god vidim njegovo ime znam da imam nešto interesantno pročitati, često je to čudno ili uznemirujuće, ali ipak zanimljivo.

5. zli modulatori! :(
    pravda za pujkana!

6. Ko mi obrisa zadnju reakciju?
    Važno je da si ostavio reakcije vezane za slave i Koštunice, to je tebi i jedino interesantno!
    Pretpostavljam i ko je i ne čudi me da me hejtuje!

Pravim je ponovo, tebi u inat!

7. Што кукаш, мајке ти? Имаш зилијон реакција и круну на њима.

8. Zato što mi jedan te isti mod briše sve reakcije( neću ga imenovati) a i pored toga nemam nikakav autoritet vezan za reakcije. Isto kao da imam 3 reakcije pa svaka koju napravim je sranje i on je briše. Ma i ja budala što se nerviram, dobro kažeš, jebat ih, ne pravio ih više.

9. Мастер ако си им рекао.
    Ускоро мемe са главатарима ондулатора са познатом фразом ''Боли ме курац''.

10. Makaron, ti si nov ovdje, zar ne?

11. Jel zna neko kako se zove ova pesma?

"Mrzim zimu i pahulje bele, više volim letnje noći vrele..."

12. То је оно "Пршти, пршти бела стаза, јебу деца Деда Мраза".

13. Makaronac, ja brišem samo reakcije koje su u minusu. Priznaćeš da reakcija mora biti ozbiljno loša da bi imala više negativnih ocena. Ah, da, ako nisi skontao ja sam je obrisao, a ponovljenu ču samo ako ode u minus...

14. E izvini Brus, ja kontao neko drugi, pa njemu u inat :) vazi, briši što ode u minus, pošteno :)

15. jel može neka bolest/virus s mačke da pređe na kuče, pa da može da naškodi kučetu?
    hitno mi je.
    ajde veterinari ako vas ima.

16. imas one pljosnate gliste parazite, pantljicare cini mi se, znam da zive na dlaci lutalica i da se prenose dodirom na coveka, pa je moguce i da mogu da se prenesu na psa/macku..

17. maćori može bjesnilo, paraziti tipa pantljičare, ušni crvi, buve, krpelje, gljivične infekcije na koži.
    izvor: ćale mi veterinar

18. jel može neka bolest/virus s mačke da pređe na kuče, pa da može da naškodi kučetu?

Najopasnija je mačija kuga, ako ti je kuče malo i nije još revakcinisano ni slučajno da dolazi u kontakt sa mačkama...pogotovo što u zadnje vreme ima dosta obolelih mačaka

19. Kondom rešava većinu tih problema.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.