Разноразно питање

1. Nećeš se kajati, fino reče Nata

Ako moraš da razmišljaš hoćeš li ili ne, nećeš se kajati ako preskočiš.

2. Hm... podeljena misljenja. Mozda bolje da ispustim, mada ne dobijam ovakve prilike tako cesto :/

3. Ako moraš da razmišljaš hoćeš li ili ne, nećeš se kajati ako preskočiš.

To.

4. А можда је најбоље да такве савете не тражиш од гомиле рендом ликова са форума, који те (највероватније) не знају, нит знају ту девојку, нит проводе време са тобом да би знали твоје емотивно стање и твоје животне прилике, па да после не мораш терет својих животних одлука да сваљујеш на друге.

Посаветуј се са ортацима који те знају, ма колико били неискуснији од многих одавде, па опет на крају сам одлучи, да не би после имао изговор у будућности зато што си нешто урадио или ниси урадио.

5. Hej, pa evo ima tema za ovo tvoje pitanje kao poručena!

6. Al kad bolje razmisliš - jebi. Možda se praska pravo, možda se i zaljubiš kasnije.

7. Колико још ће нивеа да ми боде очи?

8. Ко не зна за АдБлок и треба да гледа Нивеу.

9. Ко не зна за АдБлок и треба да гледа Нивеу.

10. Ako je Kristofer Kolambs kada je otkrio Ameriku mislio da je to Indija i stanovnike nazvo Indijancima zasto mi onda zovemo one prave Indijance Indusima. Zar ne bi trebalo da ih oboje zovemo Indijancima. To je ko da kazem da se ja zovem Milan jer sam dobio ime po dedi Milojku

11. Е видиш сад знам и ја, па је не гледам ;)

12. Ne bi voleo da se zaljubim, to nikako! u svakom slucaju hvala .

13. Kako su golubovi pismonoše znali na koji zamak treba da dostave poruku? Šaljivih odgovora bez.

14. Ja mislim da je to islo na foru da ti posaljes npr goluba po nekome u npr ddrugi kraj zemlje u kavezu i taj kad resi da ti posalje pismo on mu zakaci za nogu i golub se vraca u tvoj zamak odakle si ga i poslao. Ne razumem se bas toliko ali sam imao jedno vreme golubove i kad bi ih pustio da lete posle nekog vremena bi se vracali kod mene tako da po mojoj nekoj logici to ide tako.

15. Ma oni samo znaju da se vrate u matični golubarnik...ako hoćeš da nekome dostaviš poruku, mora da bude golub iz njegovog golubarnika...

16. Хахахах, па напишу им адресу на коверти. Шта си мислио како?

17. http://vukajlija.com/var/products/posters/201107/182554/djolub.jpg?1310854678
    ЗНАЧИ, ОВО ГОВНО ШТО САМ ПОРУЧИО МОЖЕ ДА ШАЉЕ ПОШТУ САМО У САН МАРИНО??!

18. Kakav je vaš stav o volonterskom radu? Meni je to glupo.

19. Жешће глупо.