Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Tedoh da proverim da nisam jedini.
Тешко теби ако ти је Бачје утјеха.
A ti misliš da je dobro radit za džabe?
Искрено у овом тренутку то не бих упражњавао али нисам ни мјеродаван да ли је то безвезе. Цијеним да неко има аргументе ЗА...
Шта ми фали?
a šta fali volontiranju?
mislim, ako si završio fakultet, ili nisi, šta znam, a posla ne možeš da nađeš ni za lijeka, po cijeli dan se izvrćeš po kući k'o kišna glista, što ne bi radio nešto, čisto da dan ispuniš?
pogotovo ako ćeš time nekome pomoći.
+ volontiranje ti je u svakom CV-u plus, koliko sam mogla da primjetim i na nekim (čitaj: svim) mjestima gdje se traže poslovi, prednost imaju ljudi koji su tu volontirali.
Ко рече да ти нешто фали ;)
ЕДИТ: Виш да неко има аргументе. Видрица мудро збори.
Ја богами не бих волонтирао ни да ми плате.
Imam ja.
1) Kad imaš 16 god. kao ja, onda je i više nego super da odsustvuješ četvrtkom iz škole da bi kuvao kafu advokatima i gledao kako rade, pošto bih time vole da se bavim.
2) To se ceni na nekim prijavnicama za poslove
3) Pomogneš školi ako je dan volontiranja, dobija 1000 dinara od preduzeća.
4) Volontiraš tipa za Crveni krst, to je da bi pomogao nekome ko nema za profesionalnu pomoć
5) Kad volontiraš na centru i deliš kondome, uvek je zanimljivo gledati penzionere kad prolaze ili klince kad te pitaju el su to žvake.
Ај онда објасни шта си хтео да кажеш.
Ниси мјеродаван, нимало!
Јеси некада волонтирао, јеси размишљао о томе, јеси се распитивао да ли је то корисно за тебе, да ли ти може донијети неке предности...!?
Ниси мјеродаван.
Добро, нисам мјеродаван.
Kasnim skoro 2 meseca za overu zdravstvene knjižice. Da li treba nešto da se plaća zbog kašnjenja i koliko?
AHAHAHAHAHA
JOJ VUČICE, KAKAV SI TI KRALJ LEBTIJEBEM!
HAHHAHHAHAHAHAHAHHAHA
:D Ma pre 4 godine sam kasnila nekoliko dana pa sam morala nešto sitno da platim :)
Објавим дефку, отворим је она већ мајнус попасла.
Како стигну прочитати и оцијенити дефку од 10ак редова за 2 секунде!?
Минус, ту лонг диднт рид
Истина није нека дефка али бар је прочитај па лупи мајнус. Почиње ме сајт жешће нервират!
Ја нисам оцјенио дефку а да није одабрана пола године :) нашо си цркву ђеш се богу молит