Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Onda nisi tačno popunjavao ostatak :D
Jeste don ...
Ali kurd je najbolji sa ovim prijetnjama za privatne fotografije ..
Napiši "za vama je raspisana FBI poternica" i tako te stvari:D
a koja je onda licna zamenica sa n na pocetku 2 solva , ako je don tacno
aj udji nate na crtanje sacu nacrtam
konj brate, konj
3 slova konj aaa ???
Da brate konj, i onda lična zamjenica "njihaaaaaa"
Vako, dešava mi se u poslednje vrijeme da ocijenim poster/definciju/reakciju, i nakon dva/tri/pet sati dodjem, i vidim ono neocijenjeno .. Ima li neko sličnih problema?
Evo sad mi se desilo da gledam moje omiljene postere, i pola njih neocijenjeno .. ideju neko zbog čega?
Imam ja nekih sličinih problema. Ozbiljno.
EE super, bar sam siguran da ne tripujem .. Baguje sajt možda?
Inače, meni je sajt baš spor ovih dana, mada to može bit i do mene:D
Meni je net ukurcu.
Ja sam sad ocijenio nekih 22-23 stranica postera, i krenem ponovo od prve stranice, i vidim jedno 15-ak neocijenjenih ...
GAZDAAAA, baguju ti gomna!
Što čitaš poster?
Pratim odavno ta govna...
Dosadile mi definicije :D
Šta se dešava ako uzmeš telefon na račun za dinar, i odbiješ da platiš rate kasnije? Znam da isključe karticu, da li ide neka tužba posle, pošalju dva nabildovana lika na kuću da, dizvinite, uteraju dug ili šta?
Naravno da ide tuzba.
Obavezno ide tužba, za nabildovane likove ne znam, to moraš njih da pitaš.
Ok, ali posle koliko meseci neplaćanja? Šalju opomenu pred tužbu kao ovi iz elektrodistribucije?
Apsolutno nema razlike. Zavisi koliko duguješ. Ako ne duguješ mnogo, opomena stiže posle šest meseci neplaćanja.
Aha, ok. Ortak ima dva fona, a planira ići da radi na brod, pa ga zanima kako to ide, pošto neće moći plaćati.