Разноразно питање

1. Ok, ali posle koliko meseci neplaćanja? Šalju opomenu pred tužbu kao ovi iz elektrodistribucije?

2. Šalju baš kao ovi iz eps-a. Kaži tvom ortaku da raskine ugovor ako nema nameru da plaća. Ko god da je na postpejdu, najeb'o je kad tad. Za detaljne informacije i procedure pitaj te kod koga je potpisao ugovor.

3. Каква је ово иритантна појава на дну Вукајлије ''Top 4 Reasons Why You Should Boost Your Self Esteem''!?

4. Žao mi je, ne mogu ti pomoći.
    Mi koji smo neki kurac ovde, ne vidimo te zajebancije kojima istjezavaju vas nubove...

5. Рихо, ај принтскринуј то, да видим шта је. Код мене то нема.

6. I neki koji nisu neki kurac ovde, opet ne vide te zajebancije.

7. i mi koji smo pičkice ništa ne vidimo

8. Рихо, инсталирај АдБлок, неће више да ти искаче.

9. hahahahahaha GLAAAAAAVA

10. Инсталиран ми је адблок и само на Вукајлији ми се појављује. Нисам инсталирао било какве екстензије ни за Кром ни за Вукајлију. Јутрос се појавило.

11. Mojoj babi se isto to bilo pojavilo nekoliko dana pred smrt.

12. Могло би се и теби појавити ако ме наставиш ложити лоло

13. klikni te dvije strelice sto pokazuju na dole( na tome skroz desno što stoje)
    ovo si ti instalirao tulbar uz neki program

14. menjaj sistem...cim se tako iskrivi,nema mu pomoci

15. Možda si instalirao neki tulbar uz neki program.

16. Sad ozbiljno!

Skini ovo: http://www.iobit.com/advanceduninstaller.html pa sa njime lepo deinstaliraj sve te toolbarove koji dave i slično. Imaš i opciju "moćno skeniranje" pa će počistiti i one skrivene zezalice koje ostaju posle neke deinstalacije.

Nije loše da sa ovime poskidaš sve što ne koristiš ili ne znaš da uopšte i imaš na kompu.

17. Само се на Вукајлији јавља. Мислио сам да је Каизен опет комерцијалисао са сајтом.
    ЕДИТ: Хвала Курд, покушам!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.