Разноразно питање

1. Instaliraj Hrom i adblok u Hromu i nećeš imati problema.

2. I ja koristim ASC. :)

3. I ja.
    Advance SystemCare 6.
    Ima full na torentu da se skine.

4. Ej, el može neko da mi da link od moda game of thrones za mount and blade warband? Tražio sam po netu, ali neke neće da mi otvori, a kod drugih ne mogu da nađem download..
    EDITč Nema veye, maso sam

5. gdje mogu pogledati mini seriju "shogun" iz 1980. sa srpskim titlom ili njemačkom sinhronizacijom?

6. Kako se na engleskom kaze ona zvezdica na tastaturi telefona?

7. Šta je koj kurac večeras sa ovolikim brojem viceva? Do kad traje raspust po školama ovo nije zdravo baš?

8. Da li mislite da devojke nemaju smisla za humor? Važi često ona-devojka je tu da se smeje na mladićeve šale-kekeke-ali ne uzvraća istom merom. Da li volite kada su vam devojke duhovite? Da čujem mišljenja gospodo.

9. кад си се ти вратила на сајт? није те било... 3 године скоро!
    и јесте, мислимо да су недуховите углавном, мада се пронађе нека риба-другар с којом можеш да пијеш пиво, причаш о курвама, гледаш фудбал и да се смејеш њеним фазонима. ал' таквих је једна у шездесет три.

10. pa realno, muškarci jesu duhovitiji, al se lično nasmijem često i ženskim forama, da ne kažem glupostima :))

11. Amm vratila sam se pre možda nedelju dana, samo nisam sigurna ko si ti, nisam u toku očigledno.:)
    Jebem ti. Pu, tačno su mi se porušili snovi. I sad ti se kao cerekaš 'šalama' neke devojke samo zato što bi želeo da je sobališ na krevet, a ne zato što ti je zapravo zabavno?

12. pa realno, muškarci jesu duhovitiji, al se lično nasmijem često i ženskim forama, da ne kažem glupostima :))

Glupostima?! Buri čovečeee...:D

13. Na primer, imam 500 dinkića, dala mi baba- da li imam veće da dobijem na kladži ako uložim svih 500din na dve utakmice sa kvotom 1.5, 1.6, ili odigram 5 tiketa sa kvotom oko 5, 6. NA PRIMER. Znači, više tiketa sa većom kvotom, ili jedan ''siguran''? Verujem da neko ko je bio na časovima u srednjoj kada se radila verovatnoća može da mi pomogne. Mersi.

14. Da li mislite da devojke nemaju smisla za humor?

Relativno.
    Žene su samo zatvorenije po prirodi, pa se zato i manje šale.
    To je sve.

15. i muški valjaju glupost, tj kad sam kazao gluposti mislio sam šala :D

al realno, je l su tebi duhovitiji muškarci ili žene iz tvoje okoline?

16. Relativno.
    Žene su samo zatvorenije po prirodi, pa se zato i manje šale.
    To je sve.

Morala bih da promislim o tome.

Buri, istina je da su mi duhovitiji muškarci. Ali sa besprekornom nadom u žene postavih ovo pitanje.

17. Da li mislite da devojke nemaju smisla za humor? Važi često ona-devojka je tu da se smeje na mladićeve šale-kekeke-ali ne uzvraća istom merom. Da li volite kada su vam devojke duhovite? Da čujem mišljenja gospodo.

Ne važi za sve, ja imam par drugarica (tačnije 1) koje su duhovite ali ne nešto ekstra fantastično, nego prosek kao ja.
    E dok sam muvao bivšu mislio sam da je duhovita, ali posle 2 meseca sam shvatio da mi je ustvari uz nju bio smešan i prežvakani 9gag humor.

18. Morala bih da promislim o tome.

Misli koliko god hoćeš, ali znaj da sam x2 stariji od tebe i kao važim za nekog tipa koji je kao duhovit(makar sudeći po poJenima ovde), pa kao valjda imam iskustva u tome. ;-)

Stvar je u prirodi samog čoveka i nema veze sa mentalnim sposobnostima. Muškarcima je od Boga dato da se bolje glupiraju i zasmejavaju druge zato što se tako privlače ženke.
    Slično ko one ptice kad mašu perjem pre parenja.
    To je sve, nema veze sa potencijalom mozga.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.