Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Смешне су жене, посебно када причају вицеве о изласку из кухиње и неправљењу сендвича кекекекекеке
Žene su zatvorenije po vaspitanju. Smirenije, pažljivije, urednije, sve to se vaspitanjem ubacuje u njih, pa onda izgleda kao da ranije mentalno sazrevaju.
@Kurd
Vi ste onda skoro ko moj ćale, bez uvrede. :)
Pa ja nekako teško dovodim u vezu zatvorenost sa tim jer često da bi se neko šalio ne mora da iznese ništa o sebi, tako da se sa te strane ograđuješ momentalno. Ako ste mislili da su stidljivije hmm...pa ne znam baš, eno sinoć ih gledam na nekom rođendanu nisu zatvorene za ideju izbacivanja dve trećine sisa i pola dupeta, ali su zatvorene kad je humor u pitanju.
Amm vratila sam se pre možda nedelju dana, samo nisam sigurna ko si ti, nisam u toku očigledno.:)
наравно да не знаш ко сам, скоро сам се променио. александаркг, драго ми је што се опет упознајемо!
но, већина девојака има онај "хихи" хумор, док је код мушкараца "хаха", па се не слаже.
Eee super, drago mi je Aleksandre po drugi put!:) Pogubljena sam apsolutno, polovinu ljudi prvi put vidim na sajtu.
Verovatno! I ne vidim što bi se vređao zbog toga...nisam šugav, samo sam se rodio pre više godina nego ti. :-))
Uf, zeznuta tematika za gluvo doba. Što kaže Kurd, žene jednostavno nemaju toliku potrebu za duhovitošću, tačnije za "proizvodnjom". Na samom ovom sajtu ih ima poprilično malo.
Sa druge strane, žene važe za elokventnije i samim tim kada dobiju želju da ispolje neku ideju, koja je motivisana apsurdom/paradoksom (i kao takva potencijalno duhovita), to često čine slikovito i dopadljivo - duhovito. Evo, primer, g-đica Obrenović. Šes' defki, 5 odabranih. Ima vas još, naravno, u stvari, siguran sam da su žene (one koje hoće da se "igraju") u proseku uspešnije od muških - npr. ovde.
Pa šta ja znam, možda imate sindrom onih baba-devojaka. Manikiri, pedikiri, farbe za kosu, dečko od 20 leta i spaljena krštenica... :)
Моја бивша је била много духовита дјевојка, без зезања. Плијенила је својим смислом за хумор, јест имала дозу ароганције и сарказма али умјерено.
Штета што је курва, маму јој јебем.
Hahaaaaaaaaaaa!!!
Ama ja izgledam tako kako izgledam i jedva sam dočekao da budem mator, mnogo mi lepo stoji, da budemo realni! ;-)
Od kozmetike koristim afteršejv. Moja draga je malo mlađa doduše od mene, al' i ona prešla 4 banke. :-))
Uh pa vi ste stariji možda od mog ćaleta, od keve svakako. On 42, ona 39. :)
Pa dajte malo po nekom labelu for men, regenerator, dezodorančić nešto...
Hahahahah ko Željko Samardžić boga ti. :D
Џаба га нудиш, жена му вукајлијашица, не може јебига.
Hahahahah ko Željko Samardžić boga ti. :D
'Oću...pa da idem da šizim na osmomartovskom koncertu, a? :-D
Beži bre pacove u rupu.
Kurd, je l' ja ne moram da ti persiram? Ćale ne mož' da mi budeš, možda mnogo stariji brat... :)))
Ih, pa naravno da moraš...i ja sam sebi persiram ponekad. Tol'ko sam mator. :-D
Ako je otvorena za sve opcije, smejaću se i na fore kojoj joj Ivan Bauer spremio. Elem, lakše se nasmejem kad žensko priča necenzurisane fore, ako počne da tera "u đavola", jebi ga, mehanički ću se možda nasmejati.
Ima raznih ljudi i raznih vrsta humora. VKul je sarkazam, ali i tu treba imati stila, a ne volim smejanje na nečije fore da bi zbario lika ili likušu, a to rade PODJEDNAKO i devojke i momci. Ima to veze i sa tim koliko se slobodno u društvu osećaš i koliko si detinjast, u principu, muškarci uglavnom imaju privilegiju da moraju manje da razmišljaju o sitnicama, manje da planiraju, pa i duže ostanu budalasti. Ima to mnogo veze i sa načinom na koji se vaspitavaju devojčice a kako dečaci. Ja realno nisam imala mnogo ženskih prijatelja u zabavištu, sećam se scene kad sam donela jelenka, pa su svi vrištali (i dečaci i devojčice da se zna), pa... sve do viših razreda osnovne škole. I u uluci sam bila jedina devojčica, bilo mi je kul. Mogu lepo da se izražavam, to kao kažu da važi više za žene, ali mi je mnoooogo lakše da crtam dok objašnjavam i ne podnosim nejasnoće, nerazrađene stvari i komplikovane strane reči ako postoji adekvatna srpska zamena, sad za koga to više važi, pojma nemam. I sad ovu klinčadiju mogu da razumem super, obožavaju da slušaju priče, kad znaš kako da im ih saopštiš, možda i druženje sa decom ima uticaja. :D Mada... Recimo, meni bi doooooobro došao neki odgovorniji lik, ja kakva sam pogubljena, i budalasta, taman da on razmišlja o smornim stvarima mesto mene! Zaboravim i sopstveno ime ponekad. :D
Ček... Rezime: društvo, vaspitanje, hormoni, okruženje, starost. Sve utiče.
Jašta!
Dobro de, prestaću da persiram ljudima, kad me tako suptilno zajebavaš. :)
Nije bitno da li si devojka ili muškarac ili rakun, bitno je da li si ti duhovit/a. Mada nisam nešto mnogo duhovitih rakuna sreo. Dobro, oni otpadaju. Iskreno, više sam duhovitih ljudi sretao koji su bili muškog spola, ali naravno da ima i duhovitih devojaka. E sad, što reče Coa, može da bude duhovita na način da prosipa muške fore a može i onako uopšteno, što mislim da je bolja varijanta. Samo mi još ne ulazi u glavu ono što Kurd reče da su devojke/žene zatvorenije. Meščini da je baš suprotno.