Разноразно питање

1. Realno, ribe su same po sebi komicne, tako da smatram da je 100% njih duhovito.

2. kad cu moci da postavljam vise od jedne defke na dan, ako ovde to treba da se pita..

3. Кад будеш имао бар једну одабрану.
    За сваку одабрану добијаш право да поставиш још једну дефку дневно.

4. aha, hvala. mozda se i desi nekad :)

5. Šta znači kad sanjaš rat?

6. RAT
    Natezanje sa teškoćama, sukob sa vlastima

7. Треба ми линк за онај Јашаров снимак од пре тријес година кад у некој емисији ђускају ликови и рибе попут кастрираних јазаваца. Јебач, интервениши.

8. Je l' se seća leptir svog života kad je bio gusenica?

9. Jedino pod hipnozom.

10. качило се овде раније шекијев програм учења док је студиро, ел може опет? не могу да изгуглам никако...

11. дајте клип кад пева лама отворе се очи ко босанска врата

12. Može li na onaj nalog "neko" i dalje da se ubačaju definicije? To bi bilo fina stvar za one koji žele da ih ljudi ocenjuju po kvalitetu a ne po niku.

13. Drug mi našao nedavno neki program u kojem samo snimiš rečenicu, a on od toga napravi pjesmu, neki haus sa autotjun glasom. Zna li iko kako da dođem do programa tog?

14. Zovi Marinu Tucaković, ima ona tih programa hrpu...

15. Može li kod nas da se dobije marihuana na recept?

16. Ne znam to, ali znam da se može uzeti legalno ona neka što se prodaje u specijalnim trgovinama sa čajevima i ostalim biljnim preparatima. Za Egzit mi neke promoterke nudile da kupim travu, al to nije prava trava, i legalna je.

17. То, скочиме, фала ти.

18. поМешо си подгорицу и лос анђелес (а јесам шаљив, нема ме насвјет)
    елем дајте тај шекијев интервју ил шта је већ где прича о учењу, ЗНАМ ДИМАТЕ!

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.