Разноразно питање

1. Evo vam ga jos jedan sa pokretnim avatarom. Ja sam pre mislio da pitam koja je fora al sam shvatio da me boli kurac.
    http://vukajlija.com/recnik/autori?q=Sumeni

2. Упадљив сисатар, без полемике.

3. http://www.youtube.com/watch?v=sVkxJt6SHZk
    Na koju foru sa ovim objavljivanjem novih pjesama kad evo već 5-6 godina nije među živima?

4. Pođi na Vikipediju i pogledaj kolko je albuma Džimi Hendriks izdao dok je bio živ a kolko mrtav. Mada ja mislim da to tamo neki razni muzičari sviraju i prodaju pod njegovim imenom i mlate pare.

5. Fora sa Hendrixom je takva da je on imao svoj studio i da je snimao sve što mu je palo na pamet, svi demo snimci, sve što je radio u tom studio je snimao pa ima ne znam koliki broj pjesama koje je napisao i svirao a nije stigao da objavi ili ih nije on dovoljno dobro uradio da ih meti na album pa kasnije vlasnik prava na sve to uzme pa doradi i sklopi album i prodaje, takva stvar je vjerovatno i sa Tošetom.

6. Тоше није умро. Него к'о да је на 5 година пропао у земљу. Сад је његов велики комбек.

7. Тошета су убили масони.

8. ТОШЕ ТОШЕ КОЧНИЦЕ ТИ ЛОШЕ

9. šta znači reč ISPRIKA?
    jel postoji ta reč? nema je u pretrazi ovdena

10. Тако се кроасани извињавају ваљда... тј испричавају...

11. Бонгсприка је ваљда кад дођеш наварен да се извиниш некоме, па кажеш: исприка, маћореееи

12. e saznao sam malopre baš, fala svim učesnicima što ste mi upotpunili ovo divno bongom dano veče

13. Šta znači ono "To je ona stvar od Helmuta Kola - Karo sam do bola"?

14. Imam tri pitanja:
    1) Kad će da se popravi ovaj bag vezan za pratioce?
    2) Kako ne dosadi autoru koji mi već dva tri dana plusira 2-3 defke i kao me zaprati?
    3) Da li Loksiju poraste kurac svaki put kad mi na najnoviju defku lupi minus?

15. 1) Kad će da se popravi ovaj bag vezan za pratioce?

Никад.

2) Kako ne dosadi autoru koji mi već dva tri dana plusira 2-3 defke i kao me zaprati?

Докон чо'ек.

Не бих знао.

16. ŽIV JE TOŠE UMRO NIJE

17. Рифреш

Потврдно ми је одговорио.

18. Веверац, како сам те научио, шта се ставља код овог првог питања?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.