U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
То је профил аутора алко.
profil? autor?
Profil je kad se slika samo jedna strana lica, pušti ti radjarda, nego ja mislim da je to neki mangaš.
па сконтајте му аватар
Što to treperi? Zar nije zabranjen gif kao avatar, ionako je gej stavljati šljašteće gifove....
to je pokretna slika ili gif
Veverko, znamo da je gif, nego nismo znali da može da se stavlja kao slika, ili je on to možda ostavio još od onda kada je to moglo da se radi? :)
Pa i Sticko je imao one pticurine, sta je tu cudno.
Preimenujes fajl.gif u fajl.jpg, nisi konvertovao format, ali je browser pametan, pa ce da skapira, a vuka nece, pa ce da prodje. Mada, skapirace i neki mod da imas gif u avataru, pa ce da te zbanuje trajno. Dakle, Vucice, imas moju punu podrsku da ucinis ovo sto sam napisao.
to je pokretna slika ili gif
Veverko, znamo da je gif, nego nismo znali da može da se stavlja kao slika, ili je on to možda ostavio još od onda kada je to moglo da se radi? :)
ШТА КОЈИ КУРАЦ?! :)
хахахаха и ја сам се утриповао да је веверица одговорио
То као кад ме помешају са Деветаром јер обојица имамо ћирилични ник од две речи.
A to je bio Devetar? Ahahahahaha, ja ovo Devetar pročitala kao Drogirani, pa se pogubila. :D
I to je pomoglo. :) Da li je ikada neko mene pomešao sa nekim?
imas temu za to. ja te mesam sa savimNebitnom
Aj, onda tamo da pitam. tamo ću da te pitam a zašto baš sa njom. lololo
jest. tebe i totalno nebitnu brkam.
Valjda zato što ste smaračice. lololol
Moram pod hitno da menjam ovaj nadimak, ranije je bilo smorena, a sad smorka, pa smaram, mesto da budem smorena. lololo Ali i ona ima neku smorenu mačku valjda na avataru...
To je zbog zato što retko kad vaš post na forumu pročitam do kraja. Smorim se već posle druge reči.
http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/2024/%D0%9B%D1%83%D0%B4%D0%BE+%D0%B8+%D0%B1%D1%80%D0%B7%D0%BE/1253580/%D0%9B%D1%83%D0%B4%D0%BE+%D0%B8+%D0%B1%D1%80%D0%B7%D0%BE%2C+18.+%D0%B4%D0%B5%D0%BE.html?message=ok&noCnt=true#thanks
Aj preskočite do kraja emisije na prilog o ovim skijašima i kašte mi koja je ovo pjesma?
Bog te mazo, ovo je bas bio izazov. http://www.youtube.com/watch?v=Sl2n6TDp9fw