како се усуђујете да питате модераторе који су критеријуми за бан и локовање тема. Модератор је апсолут, модератор је еталон објективности и консекветности, он зна. Могли сте и ви мало да порадите на конскекветности, контам да ће слична питања нестати.
МЕЋЕМ ИМПЕРАТИВ НА НЕКРИТИКОВАЊЕ МОДЕРАТОРА ЈЕР ОНИ ЗНАЈУ НАЈБОЉЕ
To ti je kao kada treba da se igrači prilagode sudijskom kriterijumu, tako treba i našem pojedinačnom kriterijumu da se prilagođavate. Oduvek je tako bilo.
ПЛИЗ ХИТНО МИ ЈЕ НАЛАЗАЧУ СЛЕДИ НАГРАДА
Prvo ide crnac moderator, pa lezbejka....tako ide redosled....Krajišnika ima....tačnije ja mu dođem i Krajišnik pomalo lololo
како се усуђујете да питате модераторе који су критеријуми за бан и локовање тема. Модератор је апсолут, модератор је еталон објективности и консекветности, он зна. Могли сте и ви мало да порадите на конскекветности, контам да ће слична питања нестати.
МЕЋЕМ ИМПЕРАТИВ НА НЕКРИТИКОВАЊЕ МОДЕРАТОРА ЈЕР ОНИ ЗНАЈУ НАЈБОЉЕ
Може ли ишта да се направи од старе веб камере? Неки ду ит јорселф самоходни рачунарско независни снимајући курац или тако нешто, нпр?
ПЛИЗ ХИТНО МИ ЈЕ НАЛАЗАЧУ СЛЕДИ НАГРАДА
Отвори тему, слободно.
http://4.bp.blogspot.com/-BlJbXffi0-A/UeAmZa2uWdI/AAAAAAAAF6Y/myBc6_nzcr4/s1600/36530952.jpg
Des Stevo.
А и није вам ово форум, не знам шта се превише трипујете...
A jel jebete vi nešto? :-)
искључиво онанишем(0), јебање је компликовано :(
KOlko ima kilometara od čačka do beograda
A jel jebete vi nešto? :-)
JA JEBEM!
Па мораћу кад по овој серете ко да деле риницус бесплатно.
120 је до горњем милановца, јуче сам баш путао, тамо смо имали паузу. ето ти мала помоћ
eto, a sutra će da bude nisu mi videli pitanje pa sam morao da otvorim temu...
горњем
путао
To ti je kao kada treba da se igrači prilagode sudijskom kriterijumu, tako treba i našem pojedinačnom kriterijumu da se prilagođavate. Oduvek je tako bilo.
ви модератори сте свеци, а свеци су бескорисни!
Ali ranije nije bilo objašnjavanja nego ako pitaš odmah dupla banana :)
Gornji Milanovac Čačak 44 pa saberi
moderatori su sise,glume neke pandure ovde,jebali mi sestru