Kakvo crno objašnjavanje....a tek temu da otvoriš kao da pitaš sa dupčog za odban lololo 100 godina bana.
Ne zajebavajte, razumem ja kriterijume, ali niko dosad nije banovao kad neko otvori temu i pita za savet.
КОЛКИ ЈЕ БАН ЗА СПЕРМОВАЊЕ ТЕМЕ РАЗНОРАЗНА ПИТАЊА И СПРЕЧАВАЊЕ ЕНЕМИЈА ДА ДОЏЕ ДО КУРЦИЈАЛНИХ ОДГОВОРА НА КУРЦИЈАЛНА ПИТАЊА??????''''''?0ОЕ
едит курцијално разноразна хе хе
moderatori su ko oni pastiri sto sidju sa planine i obuku policijsko odelo i onda su skroz u fazonu kao moze mi se,jebali mi sestru
Pa tako nešto i isto što nas vezuje sa tim pastirima je to da bi mogli da vas uteramo u red za minut, nego vas puštamo da lepršate malo.
NE SRDITE MODERATORE!
NE ZAJEBAVAJTE SE NAMA INAČE RADIĆE TEJZERI STOKO!!!!
ео вам савјет, почните да слушате унтерарт на то луче влаж електро готичарке из ундерворлда. ШТА ТЕ ТИШТИ ЕНЕМИ РЕЦИ НАМ
ma bas ste face...evo izdrkao sam koliko moc imate,svaka vam cast,jebali ste mi sestru
Reci slobodno da na Remca misliš lolo
Па реко сам :'(
ПЛИЗ ХИТНО МИ ЈЕ НАЛАЗАЧУ СЛЕДИ НАГРАДА
Olaniče nemojda sereš naćićute u gradu.
sad ne mislim samo na remca...sada mislim da je kriterijum da budes mod da budes kompleksaski sivonja koji mi jebe sestru
:-))
Da, kompleksaški sivonja je kriterijum, a sada stani malo, banovan si fazon na jedan dan, a ne na pola godine.
hahahaha TO OLANIČE
ne govorim o mom banu nego o tom ,,moze mi se,imam moc,, stavu
Jel se računa u spem ako otvorim temu na kojoj će se pisati isključivo zarezi.Prebacuju mi ljudi da ne pišem zareze pa reko da nadoknadim!
moderatori vukajlije, čeka vas digitalni purgatoriju za svetogrdje, SPREM TE SE
Pa ja ne vidim da neko ima taj stav preterano, a moj savet ti je da iskuliraš te gluposti sa duplog kao što je vređanje jer onda se produžava ban na originalnom, a i taj dupli onda fasuje Boktepita koliko bana.
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Kakvo crno objašnjavanje....a tek temu da otvoriš kao da pitaš sa dupčog za odban lololo
100 godina bana.
Ne zajebavajte, razumem ja kriterijume, ali niko dosad nije banovao kad neko otvori temu i pita za savet.
КОЛКИ ЈЕ БАН ЗА СПЕРМОВАЊЕ ТЕМЕ РАЗНОРАЗНА ПИТАЊА И СПРЕЧАВАЊЕ ЕНЕМИЈА ДА ДОЏЕ ДО КУРЦИЈАЛНИХ ОДГОВОРА НА КУРЦИЈАЛНА ПИТАЊА??????''''''?0ОЕ
едит курцијално разноразна хе хе
moderatori su ko oni pastiri sto sidju sa planine i obuku policijsko odelo i onda su skroz u fazonu kao moze mi se,jebali mi sestru
Pa tako nešto i isto što nas vezuje sa tim pastirima je to da bi mogli da vas uteramo u red za minut, nego vas puštamo da lepršate malo.
NE SRDITE MODERATORE!
NE ZAJEBAVAJTE SE NAMA INAČE RADIĆE TEJZERI STOKO!!!!
ео вам савјет, почните да слушате унтерарт на то луче влаж електро готичарке из ундерворлда.
ШТА ТЕ ТИШТИ ЕНЕМИ РЕЦИ НАМ
ma bas ste face...evo izdrkao sam koliko moc imate,svaka vam cast,jebali ste mi sestru
Reci slobodno da na Remca misliš lolo
Па реко сам :'(
ПЛИЗ ХИТНО МИ ЈЕ НАЛАЗАЧУ СЛЕДИ НАГРАДА
Olaniče nemojda sereš naćićute u gradu.
sad ne mislim samo na remca...sada mislim da je kriterijum da budes mod da budes kompleksaski sivonja koji mi jebe sestru
:-))
Da, kompleksaški sivonja je kriterijum, a sada stani malo, banovan si fazon na jedan dan, a ne na pola godine.
hahahaha TO OLANIČE
ne govorim o mom banu nego o tom ,,moze mi se,imam moc,, stavu
Jel se računa u spem ako otvorim temu na kojoj će se pisati isključivo zarezi.Prebacuju mi ljudi da ne pišem zareze pa reko da nadoknadim!
moderatori vukajlije, čeka vas digitalni purgatoriju za svetogrdje, SPREM TE SE
Pa ja ne vidim da neko ima taj stav preterano, a moj savet ti je da iskuliraš te gluposti sa duplog kao što je vređanje jer onda se produžava ban na originalnom, a i taj dupli onda fasuje Boktepita koliko bana.