Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Smoki, sve ja vama verujem, ali ja u mom selu mogu da kupim bilo koji antibiotik ili bromazepam ili neko slično sranje kad god hoću jer svi u selu ZNAJU da sam normalna osoba koja to sigurno kupuje jer zna za čega će mu.
A šta ako sam odlepio u međuvremenu ili hoću da ubijem neku babu radi nasledstva? Neću, ali šta ako hoću? A koliko je takvih normalnih osoba u raznim selima koji su odlepili? Stroga kontrola, samo andol i paracetamol bez recepta i lične karte. I ono govno od holandskog lišaja što daju deci protiv kašlja, a kurcu ne valja kao ni mumio za večni život što se pravi od govana kazahstanske govečadi.
A?
фармацеутска мафија дефинитивно постоји, јер зашто се ЋУТИ О СОДИ БИКАРБОНИ? моја комшиница није вакцинисала дете и детету ништа не фали ево да куцнем у дрво што је доказ да су вакцине штетне.
Nisi znao?
http://www.bastabalkana.com/2010/09/mumio-ili-mumijo-cudesna-smola-sa-altaja-i-ruski-prirodni-lek-i-biostimulator-za-sve-bolesti/
Ако баш хоћеш да је убијеш, немој бромазепам. лоло
Ok, ja stvarno ne mogu da verujem da sam ovo pročitala. :D
Ali virusi kidaju, ja ne znam da li ima nešto zanimljivije od njih. Dobro sad imamo i one prione, bukvalno proteine, znači ni po kojim uslovima žive organizme, što eto tako, dođu i krenu da obrću konfiguraciju proteina kojima naliče, pa načine krave ludim, kakve mađije lolo.
+100000 APOSLUTNO.
Kažem, moja vaspitačica je tako jer sam imala običaj da se isključim iz razgovora, a to mi je sasvim logično bilo, kada smo završili sa pričom o onom o čemu me zanima (baš se sećam toga), i kao beba nisam nikad ljude gledala u oči, već okolo, a ispostavilo se samo da sam volela da gledam oko sebe. Onda sam se zanimala jako za bube i slične živuljke, ali ključno kako funkcionišu, a ne samo da baš toliko ospesivno navodim imena svega i svačega. Ranije su baš često mešali introvertnost sa autizmom, a i deca su realno totalni debili u tim godinama. Nego je fora da što te ranije svrstaju, to su ti bolje šanse da se lečiš, ali stvarno je nezahvalno iznositi zaključak koje od dva deteta što turaju bockalicu u nos je autistično. lolo Sve jedno, te dijagnoze i kad se uspostave, treba malo gledati sa rezervom.
E, al' nije Bog, nego baš đavo. :)
Da, on mutira svake godine. DNK je virus, ti su kao malo stabilniji po mutacijama, jer kad upadne u ćeliju sa svojom DNK, ta njegova se tretira potpuno isto kao i normalna, ćelijska, samo se sad sintetišu proteini virusa, mesto ćelije jer ju je on uhakovao. A kad kodiraš DNK, ona se mnoooogo više proverava na greške, jer se smatra originalom.
Za razliku od njega virus HIV-a (retrovirus, ali ima RNK), mutira sto put ačešće. Jer on hakuje preko RNK, a taj se ne proverava ni približno toliko kao DNK. Što je za virus sjajna stvar.
Da, to ti je čist primer totalno nerentabilnog leka. :/
BELI LUK JEBE, TO DA JEDETE OBAVEZNO. NE ZEZAM!
AHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHA TOMDRILE MAĐIJO
Па... Није да нису...
Добро бре Зоки (намерно великим словом) па и ако си комуниста ево одсрца те поштујем, али одсрца, не значи да не можемо да се дружимо, дува вјетар промене данас, можемо бити блиски као браћа.
треба пити алоја веру нпр. и аронију (обавезно само сибирску, остале нису праве). шитаке печурке треба узимати исто и ништа ти друго не треба. ракија и бели лук се подразумевају. И ЗЕОЛИТ, то сам заборавио!
А геровитал матори?
Е, сморка имаш прајвт месиџ, препун мојих јадиковања, халп плс
Što, jel pogrešno ili šta? Možda sam glup, priznajem :)
Мене занима да л' делује канабисово уље? :Д
Truće, moja rođena sestra uzgaja šitake, to je ludo dobra gljiva. Skida šećer, holesterol, ublažuje polensku alergiju, marinirana može da stoji više od godinu dana u tegli (sve provereno). Menja meso 100%. To sam jedino overio kao dobro, verovatno zato što mi je džabe :)
делује ако мажеш сфинктер
причо ми друг
Gerovital :)
https://www.youtube.com/watch?v=bO6ImjUW7Yg
То Брусе :Д
Realno, ima mnogo apotekara debila to je tačno. Moja sestra dobila užasnu alergiju i to u vreme noćne smene, što joj se u detinjstvu već desilo i pitam ja apotekarku, kontajući da zna bolje od mene ipak, da li da ide kod doktora, s obzirom na to da je popila (i sestra inače studira farmaciju) antihistaminik.
I ona meni mrtva ladna odgovara: pa ne znam da li da ide kod doktora, jer ne znam od čega je dobila alergiju, al evo moš ovu biljnu kremu da joj daš da maže (pogledam kutiju, 600 kinti, krema za one kojima non stop izlaze iritacije po koži, a nakon alergijskog napada ni lekar ne može da utvrdi na šta je bila tek tako, kamoli da to bude odluka da li treba da ode kod doktora).
Farmacija se završava svakako, ako je u bgu tako ne sumnjam da je okolo još gore...
то сам хтео да окачим, лол
ма све то помало делује, бруце. ако хоћеш да спустиш шећер онда нећеш само увести шитаке у исхрану и очекивати резултате, него ћеш и променити неке навике и сл.
шитаке, јеботе, то мени звучи као нека јапаснка посластица којој петинг обављају свакодневно док је узгајају, као оне њихове краве