Разноразно питање

1. ZAŠTO JE ZAKLJUČANA TEMA O ######
    ŠTA VAM JE ######### SKRIVIO
    PRAVDA ZA SHIFT+3

2. Je li na sajtu ikako obilježen dan žalosti?

3. Stavite crnu traku preko loga.

4. Ja zaboravio da je dan žalosti pa jebo sinoć posle 00:00h, jel to veliki greh, imali kakve veze?

5. Jebo sam i ja 5 puta od sinoć, ev maloprije mi Vučić bio na vratima al otero sam ga u kurac

6. Ima li u ženskim veceima pisoari ili je samo muškarcima uskraćena privatnost prilikom vršenja male nužde?

7. нема зато што писоари служе због АЈДЕЕ ДА ГА МЕРИМООО, а жене у том смислу немају шта да мере па је потпуно бесмислено инсталирати писоаре њима

8. nije realno merenje na pisoarima,jer tek u erekciji se vidi ko je koliki,a kad shorash nije bas pozeljna erekcija

9. pogotovo na pisoarima gde si okruzen likovima koji shoraju ahahh

10. Meśa
    Ima li u ženskim veceima pisoari ili je samo muškarcima uskraćena privatnost prilikom vršenja male nužde?

jel znas da u zenskim wcjima ima i toalet papira? i da nisu cucavci?

11. Trebalo bi da naprave neki mjerač, čudi me kako ljude ne interesuje koliko su ispišali.

12. тачно је то за ерекцију али може и без ње да се оквирно види ко како стоји, поготову ако је у полу еректилном стању, кад ми се до јаја пише често ми је такав

13. нема зато што писоари служе због АЈДЕЕ ДА ГА МЕРИМООО, а жене у том смислу немају шта да мере па је потпуно бесмислено инсталирати писоаре њима

Kako nemaju šta da mjere, znaš li ti, Шоми, koliko ima razrađenih žena sa prolapsom? Čitava brigada tigrtza macxhkitza je u pitanju!

14. далда се ошишам до главе

15. Do vrata se ošišaj.

16. Треба ми стручна испомоћ:
    Нашо сам купца за телевизор, дао ми човек адресу и све то и инсистира да му пошаљем на кућну адресу. Е сад, да ли да ја упакујем ТВ самостално у велику кутију и да сам обложим стиропором и оним пуцкетавим најлоном или ће то да одради пошта/ курирски сервис уместо мене? А видео сам да је само слање изводљиво, јер су ми рисивер и звучници такође дошли поштом пре 3 године.

17. мораш сам да упакујеш, јебе се њима ако се поломи и виде да ниси лепо обезбедио

18. И досад сам самостално паковао ал не вако велику робу, нек су ми сви словенски богови упомоћ да одрадим свој део како треба

19. E neću da patišpanjišem, al kupila sam si neki preljep veliki blender i ne'am pojma šta da spremam u njemu sem šejkova od banane na hiljadu načina.
    Ideje, anyone? Slano, slatko?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.