Разноразно питање

1. Je l' može neko ko zna matematiku da mi pomogne oko sledećeg:

Imam ispit sutra. Ukupno ima 50 pitanja, ja vučem dva, jedno iz prvog dela, jedno iz drugog. Prvi deo su 22 pitanja, od kojih ja znam 12, drugi deo su preostalih 28 pitanja od kojih ja znam takođe 12. Koja je verovatnoća u procentima da ću izvući oba pitanja koja znam. Još jednom - prvi deo 22 pitanja (12 znam) - drugi deo 28 pitanja (12 znam).

Beni, pašćeš. Voli te čika Celtic.

2. hvala, momci! pseto brt, mislim da su čak veće šanse za nac boju

3. Sanse su 23% da prolazis, 100% da padas.

4. beni brate kako mislis da prodjes ispit iz mate ma koji fax bio i ma koliko dobro nabubao ta pitanja kada ne znas verovatnocu da sracunas i to ne neku verovatnocu vec prostu logiku?

5. ma koja matematika, u pitanju je najgori fakultet na svetu - fpn

edit: ispit je socijalna i politička ekologija (lol)

edit 2: znači ispit nema veze s matematikom (kao ni čitav fakulet), nego globalni rizici, porast stanovništva, ekologističke partije u nemačkoj, belgiji, finskoj i slična sranja

6. aaaa joj komsija sramota, pozz iz staklene zgrade :*

7. јао још један политиколог, занимање које апосолутно никакав респект у народу нема...
    већ имамо 10-ак људи који се вуцарају као аналитичари по тв-у и новинама, мислим да нам не треба још 1000 вас на бироу

8. Sanse su ti kao da na uduplanom flopu cekas nac boju

sanse za nut fd su ti uvek oko 36%, nzm kakve veze ima dal je flop uparen ili ne :D

9. da ne zna neko sa ove reklame za tuborg što se vrti kako ide ta nagradna igra ili sam se zajebo nešto? kao skupljanje čepova pa sa 20 sakupljenih dobiješ nešto pa sa 40 isto nešto itd

10. našo sam sliku http://slika.nezavisne.rs/2015/05/750x450/20150507133046_303915.jpg
    sad ne znam dal važi za zemlju slavnih vitezova, ovo je sa bosanskog sajta

11. nema teme podeli sa vukajlijasima, moram ovde
    http://vaginacontest.com/vote
    ocenjujete picke, sjajno

12. Sta radite kada imate malo vecu kolicinu stakla (flasa) za bacanje? Zao mi da bacim u kantu.

13. napuni ih razlicitom kolicinom vode i napravi orkestar sa decom >:)

14. skupi ih pa kad budeš išao na letovanje u hrvatsku ponesi. ako nemaš sl planove pošalji preko nekog moraš imati bar jednog rodjaka hrvata i on tamo može pristojne pare da uzme, kolko flaša imaš?

15. po kunu da uzmeš za svaku papa da te vidi-30 flaša-30 kuna=300din
    isplati se

16. a sećam se nekad bilo u rodi, pokretna traka de mećeš to, sve automatizovano do jaja sve izgledalo. ja i moji ortaci krali iza magacina haha i nosili po 5-6 komada i ulazimo ko djubrad neka tamo medju svet odma kod ulaza u šopingovanje i valjda se dobijali neki kuponi, imala svakakva sranja sto dugmića bilo havarija zezanje za klince, e sad dal smo neki kesh navatali ne sećam se najbolje samo znam da smo urnisali aparat par dana sukcesivno

17. moraš imati bar jednog rodjaka hrvata

:D

pa trenutno imam 10-15, i broj raste. pivske flase su u pitanju. ma ko ce to da vuce preko grane, dal si lud.. zavrsice u kanti na kraju..
    tacno cu kad zaradim malo veci kes da krenem u biznis sa reciklazom, jebesmumajku

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.