Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Реално, теби је џабе и да имаш 3 доктората са валидних факултета, јер имаш босањско презиме. Али, једна ствар те вади. Презиваш се исто као mylyca. Зато те wолим.
Шалим се. Wолео бих те свеједно. Али, то што се презиваш као mylyca ти је +.
stočni vagon to novi sad via bački jarak
hahaha
има ли ког модератора који је оран да ми врати једну дефиницију у живот?
Jedi govna
nema...al ima 6 autora koji su orni da te sutnu u glavu
Jel ima na vukajliji neka tema o putovanjima, preporuke letovanja i slicno?
zašto su banovani
Sifredi
Чилаут дууууд. Вређање.
na 1 danaOng Bak
Вређање
na 5 danasantorini31
Вређање
na 2 danaFishermans dream
вређање
na 1 danacelt
samo zbog ovoga je pecaroš upecan :D : http://vukajlija.com/zabava/posteri/730024#comment_2994742
pa grehota, pošteno je izazvan a i direktor nije bash cvećka, zaslužio je da mu se uzvrati istom merom
pa svako bi se iznervirao da se nadje u njegovoj koži-logično je da će posle niza iritantih provokatorskih ekscesa uslediti i kontrapaljba
nishta tu nije neochekivano
direktor hoce lujm jedan ljuti cini mi se,udvara se nekako danima
nemoj, prestaću da dišem
nemoj znojiti se,riha je to rekao autoru defke one a ne tebi
Je l' može neko ko zna matematiku da mi pomogne oko sledećeg:
Imam ispit sutra. Ukupno ima 50 pitanja, ja vučem dva, jedno iz prvog dela, jedno iz drugog. Prvi deo su 22 pitanja, od kojih ja znam 12, drugi deo su preostalih 28 pitanja od kojih ja znam takođe 12. Koja je verovatnoća u procentima da ću izvući oba pitanja koja znam. Još jednom - prvi deo 22 pitanja (12 znam) - drugi deo 28 pitanja (12 znam).
a to što je fišerman banovan bi imalo veze sa mnom srbendo da sam ja tražio da ga banuju
čovek nekad bio normalan, sad ide po sajtu i napušava nevidljive ruske agente
pogledaj mu komentare, samo o tome piše
http://vukajlija.com/recnik/autori/164138/komentari
što se mene tiče nek ga odbanuju odma
valjalo bi, tako se lepo zahvalio modovima na saradnji na svom 500-tom posteru
Prvi deo 50%, drugi ispod 50%.
da brt, al kolike su ukupne šanse da ću oba da izvučem? ne znam kako se postavlja ovo ili da li ima uopšte šta da se postavi
Oko 45%
Je l' može neko ko zna matematiku da mi pomogne oko sledećeg:
Imam ispit sutra. Ukupno ima 50 pitanja, ja vučem dva, jedno iz prvog dela, jedno iz drugog. Prvi deo su 22 pitanja, od kojih ja znam 12, drugi deo su preostalih 28 pitanja od kojih ja znam takođe 12. Koja je verovatnoća u procentima da ću izvući oba pitanja koja znam. Još jednom - prvi deo 22 pitanja (12 znam) - drugi deo 28 pitanja (12 znam).
Ako sam ja dobro skapirao
12/22 puta 12/28 = 0.54 puta 0.43 = 0.233
pa kad pretvoris u procente 23,3%.
Sasvim dovoljno za kockanje jer bolje popusaj nego nista
23,376623376623376623376623376623 %
IZLAZI
Sanse su ti kao da na uduplanom flopu cekas nac boju