Разноразно питање

1. Реално, теби је џабе и да имаш 3 доктората са валидних факултета, јер имаш босањско презиме. Али, једна ствар те вади. Презиваш се исто као mylyca. Зато те wолим.

Шалим се. Wолео бих те свеједно. Али, то што се презиваш као mylyca ти је +.

2. stočni vagon to novi sad via bački jarak
    hahaha

3. има ли ког модератора који је оран да ми врати једну дефиницију у живот?

4. nema...al ima 6 autora koji su orni da te sutnu u glavu

5. Jel ima na vukajliji neka tema o putovanjima, preporuke letovanja i slicno?

6. zašto su banovani

Sifredi
    Чилаут дууууд. Вређање.
    na 1 danaOng Bak
    Вређање
    na 5 danasantorini31
    Вређање
    na 2 danaFishermans dream
    вређање
    na 1 danacelt

7. samo zbog ovoga je pecaroš upecan :D : http://vukajlija.com/zabava/posteri/730024#comment_2994742
    pa grehota, pošteno je izazvan a i direktor nije bash cvećka, zaslužio je da mu se uzvrati istom merom
    pa svako bi se iznervirao da se nadje u njegovoj koži-logično je da će posle niza iritantih provokatorskih ekscesa uslediti i kontrapaljba
    nishta tu nije neochekivano

8. nema...al ima 6 autora koji su orni da te sutnu u glavu

9. direktor hoce lujm jedan ljuti cini mi se,udvara se nekako danima

10. nemoj, prestaću da dišem

11. nemoj znojiti se,riha je to rekao autoru defke one a ne tebi

12. Je l' može neko ko zna matematiku da mi pomogne oko sledećeg:

Imam ispit sutra. Ukupno ima 50 pitanja, ja vučem dva, jedno iz prvog dela, jedno iz drugog. Prvi deo su 22 pitanja, od kojih ja znam 12, drugi deo su preostalih 28 pitanja od kojih ja znam takođe 12. Koja je verovatnoća u procentima da ću izvući oba pitanja koja znam. Još jednom - prvi deo 22 pitanja (12 znam) - drugi deo 28 pitanja (12 znam).

13. a to što je fišerman banovan bi imalo veze sa mnom srbendo da sam ja tražio da ga banuju

čovek nekad bio normalan, sad ide po sajtu i napušava nevidljive ruske agente
    pogledaj mu komentare, samo o tome piše
    http://vukajlija.com/recnik/autori/164138/komentari

što se mene tiče nek ga odbanuju odma
    valjalo bi, tako se lepo zahvalio modovima na saradnji na svom 500-tom posteru

14. Prvi deo 50%, drugi ispod 50%.

15. da brt, al kolike su ukupne šanse da ću oba da izvučem? ne znam kako se postavlja ovo ili da li ima uopšte šta da se postavi

16. beni
    Je l' može neko ko zna matematiku da mi pomogne oko sledećeg:

Imam ispit sutra. Ukupno ima 50 pitanja, ja vučem dva, jedno iz prvog dela, jedno iz drugog. Prvi deo su 22 pitanja, od kojih ja znam 12, drugi deo su preostalih 28 pitanja od kojih ja znam takođe 12. Koja je verovatnoća u procentima da ću izvući oba pitanja koja znam. Još jednom - prvi deo 22 pitanja (12 znam) - drugi deo 28 pitanja (12 znam).

Ako sam ja dobro skapirao

12/22 puta 12/28 = 0.54 puta 0.43 = 0.233
    pa kad pretvoris u procente 23,3%.
    Sasvim dovoljno za kockanje jer bolje popusaj nego nista

17. 23,376623376623376623376623376623 %

IZLAZI

18. Sanse su ti kao da na uduplanom flopu cekas nac boju

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.