U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Шаљи једну теглу 'вамо Гази кад направиш, паре нису проблем
Momci ,zivim u zgradi u Beogradu.
Što da se upuca? Najbolja je domacha kokosh.
U ove industrijske guraju hormone pa ti narastu sisići
Procitao sam samo post iznad
Kako zalevas...
Interesuje li te nes konkretno?
Kako da nateram paprike da rastu uvis?
Imam 5 komada , i sve rastu ko zbunic. Zdepaste. Razbujalo se lisce a nemaju ni 15cm.
Sto se zalivanja tice, Zalivam odstajalom vodom, svako drugo zalivanje je NPK (20-20-20) i svako drugo zalivanje vodom je zalivanje vodom sa socom od kafe (zbog fosfora jbg, jer nisam mogao da nadjem NPK 10-40-10).
EDIT:
Шаљи једну теглу 'вамо Гази кад направиш, паре нису проблем
Moze, saljem i sveze dzabe, samo da rode valjano.
Naredi im da rastu!!!!
Eo viš, ovaj je jeo isključivo industrijsku piletinu punu hormona
http://plasticna-kirurgija.com/wp-content/uploads/2011/10/012ginekomastija2.jpg
Perspektivni poljoprivrednik sa željom da uzgaja egzotične sorte paprike kako bi napravio pinđur od milion dolara traži uzrok što mu paprika ne raste preko petnes santima
Momci ,zivim u zgradi u Beogradu.
xD
(šalim se)
Rado bih jeo to
Gazimundo, u čemu držiš te paprike?
Sise Ajvaruše!!!!
Gazi, poslaću ti ljutog ajvara kolko oćeš, ovde kod mene u Leskovcu ga koristimo kao leba. Mažemo margarin na ajvar, umesto kečapa stavimo ajvar na picu, ajvar ovde, ajvar onde, teraj se bre u kurac glupi ajvare smaras
onaj kad bi uradio 3 skleka dobio bi upalu ne bi mogao da se digne 5 dana
Brt ako ti je saksija mala ostace biljka malena i zgoljava
Pocece bledeti, bez obzira stoe prihranjujes folijarno ili u sistem...
Vidi nadji negde plavi kristalon(takoe kod mene) Rastvoris u vodi i zalevas....Ako nije pocela jos da se obamece i cveta daj joj nest sa vise azota...obavezno turi u saksiju min. 20.
Jbg...
Inace te ljute papricice su malene i zbunaste...a plodovi joj rastu ka nebu lolo (ako su to te)
Mda ja radim samo sa kolicinom 4.000+ biljaka
skapirao sam da je to
A za ljutinu si se istripovao evo shomey ce ti poslati 2kg dzinki da ubacis u kazan ajvara ima da seres vatromet.
reci mi još da ih drži na terasi u senci ima da se userem
moze shomy, tamo na jesen mi organizuj neki jeftin ajvar, dosta ljutog, malo obicnog, i bog da me vidi.
Ako te ne mrzi odrediš par kontrolnih primeraka kojima počupaš višak lišća i pratiš kako napreduju. Lišće zna da bude veća šteta nego korist, zato potamani govna. Ako iždžigljaju prešao si igricu, ako ostanu iste traži drugo seme negde iz mađarije ili sa juga (Leskovac ili negde sa Kosova, provereno otrovno). I nabavi ukrasnu papriku za saksiju, to je radioaktivno kad se osuši.
hhahah pseto džinčiki brate, izedeš jedno ljuto džinče i prdiš napalm
hahaahahah pa ima covek 5 saksija koliko da pocupa, 3?
Manje od pola, nači 2 lolo