Разноразно питање

1. Imam sav materijal za zalivanje. Zalivam odstajalom vodom, svako drugo zalivanje je NPK (20-20-20) i svako drugo zalivanje vodom je zalivanje vodom sa socom od kafe (zbog fosfora jbg, jer nisam mogao da nadjem NPK 10-40-10).

Na suncu su non stop, cak sam kupio i neki kao stimulator koji se nanosi folijarno na svakih 7-10 dana.

Pa ne mora onolika da bude, al jebeno imaju 15cm. Nek budu i pola metra ja zadovoljan. A saksije su najmanji problem, sad ih premestam u 25ice, znas ti klk tu ima mesta za koren

2. burazeru mene zanima samo šta tebe rade toliko paprike

3. volim ljuto i ocu da napravim ljuti ajvar jer do sad nisam jeo ljuti ajvar da je stvarno ljut a ne pikantan, a nisam lud da placam onaj cepoguz 800 dinara za 200 grama.

4. hahah koja frka ustvari jer ti se jede ljuti ajvar

5. Idi bre u kurac nabavicu ti ljutog ajvara od pecene paprike po 350-400 dinara tegla moja komsinica pravi za prodaju

6. Kosovar odma da se ugradi hahaha

7. Nema šta urodjen smisao za biznis imate

8. Brate napisao sam 350-400 jer je prosle godine prodavala za 350 a otkud znam da ne poskupi pa posle kako da mu akzem 400 ako sam vec reko 350. Meni pravila surovo ljut skoro niko ne moze da jede ja sam kosovac jbg mi to ljuto deremo

9. Pa nisu se kuce same od sebe zidale haha

10. A povrce se inace gaji zbog ukrasa i uroka, pa vam zato cudno sto gajim paprike da bih ih jeo.

Pseto, ja da ocu da placam teglu ajvara 400 dinara ne bih gajio papriku. Ima da napravim sebi ljutenicu, pa cu ja da nudim za te pare.

11. Ako kome treba sta objasnit sose tice proizvodnje povrca
    Neka se javi

12. Gle Rusa, vjekovno iskustvo iz Slatine govori iz tebe ;-)

13. evo meni treba, procitao si sta, pisi

14. Ne cudim se uopste brate sto bih se cudio?

Samo mi nije jasno da nisi kupio papriku i napravio ajvar jer je to dva dana posla a ne da se cimas par meseci ali ako ti je tako sladje ili jeftinije ili sta vec ti samo cepaj

15. sladje brate, imam ja tu crtu za odgojem biljaka i zivotinja.
    Ono brate, da znam da sam ja necemu omogucio zivot da bih mu ga posle uzeo lolo
    tako i prase isto

EDIT: Zaboravljate da je ovo druga najljuca na svetu, nije da je bas ima na pijaci.
    A kad kupim ovu nasu ljutu, vise vremena se smejem sta sve ljudi nazivaju ljutim nego sto uzivam u ljutini

16. Podrška za Gazimunda. Ništa kao domaći ajvar. Samo treba paziti da ne bude premastan i da ne užegne.

17. Gazimudo jel imaš ti u vreme masovnog pokolja svinja (od 29. novembra pa nadalje) krmaču od 200+ kila? Ako uzgajaš kokoši upucaj se.

18. Procitao sam samo post iznad
    Kako zalevas...
    Interesuje li te nes konkretno?

Nis bez domaceg ajvara sa ljutom papricicom koja od muke raste u visinu.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.