Разноразно питање

1. Inače ne može svaka paprika u ajvar, naučno dokazano. Može da bude živi otrov u sirovom stanju, ali kad je staviš na 100+ stepeni jednostavno ispari ljutina. Kao i u životu sve se svodi na to kako te usere.

Ajde šta se ložiš odma kao da si agrnom a ne električar jbt.

Ko kaže da sam električar, ja sam bre profi vozač lolo

2. Dzinciki jebu.

3. Pa i koristim ovaj kristalon. Ovaj sto je za prvu fazu.
    Presadjuem, pustam neko vreme, pa javljam sta je bilo.

4. 90% da ti mala saksija....moras pazit i da ne bude previse vlage...
    I tad su joj simptoni kao kad je zedna i zna je dosta sjebat...
    Pripazi na insekte, proveri mlade listove da se ne pocnu frckati
    I zaviri u krosnju...

Edit
    Ja svoju bas dns tukao kalcinitom

5. Jebala vas paprika više, 3 sata drvite kurac o jebenoj saksiji paprike. Dabogda GMO seme bilo.

6. Hahaha pic sreca pa paprika nema muda inace vidim da bi palo titranje

7. Ako nesh u jutro otic u plastenik pomazit je i pitati kako je
    Ne ocekuj mnogo od nje

8. Gaz cimaj jebača on je kupio teglu nekog otrova koji je jeo 3 metra dana uz sve i nije mogao pojesti

9. Znachi i pored zhutih listova mozhe da ima ploda
    http://i39.tinypic.com/28tgwgl.jpg

Oo

10. Gaz cimaj jebača on je kupio teglu nekog otrova koji je jeo 3 metra dana uz sve i nije mogao pojesti

Jel to onda kad je plakao?

11. Ako ti je jalovo to malo zemlje u saksiji onda ćeš popušiti kurac sa paprikom. Od zalivanja ima da bude vodenasta i bezukusna.
    Folijarno nemoj često jer možeš da dobiješ samo negativne posledice.
    Ako ti je baš stalo onda gledaj neko folijarno đubrivo sa mikroelementima. Yara toga ima u svom programu. Nije npk sve što sjaaa. Dobra količina i dobar kvalitet komposta i ne sekiraj se.
    To što rokaš sa talogom od kafe je golo govno jer da bi se taj fosfor iz taloga dovezao do srži biljke mora da se raspadne i helatizuje kako bi ga biljka mogla iskoristiti a za to treba vremena. Azot i fosfor u početnom porastu, kalijum u dozrevanju a bor u cvetanju i oprašivanju. Ako je lišće svetlo onda joj fali gvožđa ali ne gvožđa iz eksera nego onog u helatnom obliku. Ako misliš to da jedeš onda bataljuj te kesa ekspres prehrane jer ćeš dobiti još šurnajest rezidua u plodovima koje ne želiš i još pride ćeš zasoliti to malo saksijske zemlje.

12. јебем му матер, и ја хтео да купим то семе ал што сам заборавио не знам да ме јебеш

13. Da li vam je selfie štap gej?
    http://www.getdatgadget.com/wp-content/uploads/2014/03/Extendable-Handheld-Selfie-Stick.jpg
    Planiram da kupim jedan. Želim da slikam sebe i svoju porodicu.

14. Nije brate, obavezno kupi i javi nam kada kupis

15. kako se koristi taj kurac uopste, kako funkcionise ?

16. krajslere prvo pitas jel ok jebati svoju cerku ako je dobra picka a sad ovo jos gore?? pa sta se dogadja ?

17. Ja ću tio objasniti, al ne znam kakvo ti je predznanje, bojim se da ću morati da se raspišem, a nešto nemam vremena sad. Koliko ti je poznat predmet po imenu ŠTAP?

18. kako fiksiras telefon jbt, i mora li da se stavi tajmer onaj kurac, ili ima neko dugme na dnu stapa, ma ne verujem

19. Da li vam je selfie štap gej?

Imbecilan je.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.