Разноразно питање

1. где је и шта ради хупер магазин? јер излази то још уопште?

2. супер је био кад је баш смооор на часу физике а седиш у последњој клупи и онда ставиш торбу испред па нас'ница неможе да те види да читаш ХД

3. Vest je super, izašao je novi huper
    A huper je i neka skraćenica, nešto humor, ukrštenice, ne znam dalje, možda i nije tako LOL

4. Horoskop, ukrštenice, pop zvezde, enigmatika, razonoda

5. Tempo bio zakon

6. Čuj Šomija, čas fizike ti smor. Tu kod nas Srba postoji paradoks: Fizički jaki ljudi obično ne znaju učiti, pa ne shvataju pravi pojam snage ;-)

7. Oduvijek sam se više ložio na crnke, nego na plavuše. I samo najednom, op nešto mi se desi, sad lud za plavušama, a crnke mi nisu privlačne. WTF?

8. Neka plavuša pustila boju, pa malo prešlo na tebe. Proći će, ne brini.

9. Joj bre, pa boli

Ajde, Bohore, nema ni ljubavi bez bola.

10. daj neko dobar link za pes 2016

11. daj neko patch za pes 2016

12. Jebo vas pes, glavna stvar što su promenili ove godine je to što su ubacili selebraciju kad se toti slika telefonom, 15 puta im se ponavlja u trejleru.

13. Zar pes ne izlazi standardno negdje u novembru? Znam da vazda kasne i izbace timove bez pola avgustovskih transfera.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.