Разноразно питање

1. Za kolko moze se utopi HTC Wildfire star 2 godine uzet u telenoru?
    Padao je, ne bas dosta, ali ne kazem da nije.
    Cena novog je 170 - 190e.

2. kontam da bi mogao duzmes 100 evra. mozda malo vise

3. Za kolko moze se utopi HTC Wildfire star 2 godine uzet u telenoru?

Tako nešto oko 100e, ako je u ekstra dobrom stanju 110, ako je u ekstra lošem mož da ne dobiješ preko 80.

4. Danas bilo malo toplije vreme, čak sunce sija i ja izašao napolje da kao šetam i vidim klinca u parku sa ovim kako leti ispred njega i IPhone-om u rukama.

http://www.youtube.com/watch?v=aRDYdZxkXnQ

Mislim, video ja to pre par nedelja u radnji i baš sam se začudio koj kurac po tolikom mrazu prodaju ventilatore i to od dvesta i kusur evra. Zato sam ga i zapamtio, a nisam ni ukapirao da to leti, jebote. Bilo ugašeno. :-)

Elem...koja je poJenta dotične sprave, jel' to radi nešto ili tek tako letucka oko tebe? :-)

5. Ista kao i poenta autića na daljinski-nema je. Samo zabava.

6. imam ja helikopter, dobio na poklon od cure, sto se vozi ovako po kuci (ima specijaln daljinski, nije iphone, i teze da se vozi malo od ovoga).

zabavno je, moz se igras satima, da sleces na cudna mesta i plasis ljude (vozis 5-10 min, pa punis 30) :)

elise odlicno trimuju cvece kad se zajebes pa zakacis.

7. Ljudi,je l zna neko sajt sa našim MIDI pesmama (u kojima ima vokal)?

8. (vozis 5-10 min, pa punis 30) :)

Vidi se da je Apple...(majke im ga nabijem, da im ga nabijem...baš!)

9. Келте, кол'ко то кошта?
    Ја сам гледао, али су јебено прескупи и ови мали код нас

10. Ovo što sam ja video ovde, tj ono iz videa ispred, košta dvesta i nešto. Zaboravio sam tačno koliko, pošto sam mislio da je ventilator. :-))

A taj Celtov ne znam.

11. Kurde, preko Iphona se upravlja samo, aplikacija na telefonu, nije to Apple helihopter.

12. Има нешто до 50ак евра овде... НИје неки домет 50 метара, али је ок за зејебанцију... Нашао сам био неки сајт са чамцима, колима, хеликоптерима... Сад заборавих...

Ево нешто што сад нађох...

http://www.helikopteri.rs/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_new.tpl&product_id=3&category_id=1&option=com_virtuemart&Itemid=6

13. Kurde, preko Iphona se upravlja samo, aplikacija na telefonu, nije to Apple helihopter.

Ja sam ga video u Apple radnji. Izvini što ti kvarim...

http://store.apple.com/us/product/H1991ZM/A/Parrot_AR_Drone

14. Нисам сконтао да причате о овим собним малим... Пардонирам :Д

15. Izvini sto ti kvarim?! SKK? Nisam videla to, moj drug ima obican i aplikaciju na Iphonu, ali ne kontam cemu tvoj komentar.

16. Ma nije Dejs ovo malo...skoro je metar sa metar...dobro, recimo 75x75cm, a i klinac ga je "ćerao" po parku danaske. :-)

17. Ovako:
    Znaju ljudi da sam ja BLZ! Banovan sam trajno iz prostog razloga ,,isterivanje pravde" koju niko nije razumeo, ali nećemo o tome. Čovek me zajebava na četu BAŠ ONAKO NISKO a da to nije vređanje (onaj najgori niski poduhvat koji izaziva psovke i vređanje, pogotovu kod mene) n'umem dobjasnim, ko misli da sam lud, nek' misli.
    Smatram da ste vi modovi pametni da shvatite ovo, ali vas boli kurčina. DAJEM OVAJ NALOG NA BAN SAMO DA SE TO VEĆ JEDNOM PRESEČE!!!

p.s. ovde sam napisao jer nisam znao gde drugde...

18. momenat za slike...