Разноразно питање

1. Ja niti znam ko je ili šta je BLZ, niti me briga...a i ne kapiram o čemu se dejstvuje u ovom printskrinu. :-)
    Edit: Što malo ne iskuliraš...

2. Бели Луди Зник :)

Вређање на чету, не неке мртвакева увреде, али је неопходан чил да се не би настављао.

Hronično vređanje ljudi na forumu.

Stariji autor, a piše plagijate (skoro je banovan zbog istog) i onda proziva i psuje moderatore na četu što mu te iste plagijate brišu. Treći ban za vređanje. Uozbilji se, znaš i sam kako smeš, a kako ne smeš da se ponašaš. EDIT: Nakon uvida u prethodne prekršaje, daje mu se poslednje upozorenje. Sledeći put trajni, bez razmišljanja.

Sopstveni zahtev. EDIT: Odbanovan zbog Nove godine, ako nastavi sa spemom, plagiranjem ili vređanjem - trajni bez odlaganja.

Direktno vređanje. Uz ogromnu istoriju prekršaja i upozorenja, ne ostaje nam ništa osim da se pozdravimo do sledećeg milenijuma.

3. Ja niti znam ko je ili šta je BLZ

<---Bravo

niti me briga

<--- Bravo! Duplo bravo!

4. А чек, какав принт скрин?

5. U jbt...IVO, IVO ANDRIĆU?!? :-)))

Daj bre iskuliraj i idi zabavi se malo po sajtu...Opušteno bre. :-)

6. A nebitno, nema vajde... Došao sam da se pokažem u drugom svetlu, iskuliraću. Ionako znam da neću ništa postići...

7. Hvala u krajnjem slučaju što mi je ostao i ovaj nalog... Pozdrav!

8. u drugom svjetlu i u drugom rodu. :)

9. Ovo je drugaričin profil, poklonila mi je, inače bih svejedno bio muško! :)

10. ja mislio da BLZ znaci dragon ball z

11. Ajde bre ne izmišljaj da ti je poklonila!
    Bolje izmisli nešto drugo.
    Ovako izgleda kao da si paćenik pa ti se drugarica smilovala i vratila smisao tvome životu jer joj je bilo žao. Ako je ovo istina onda bolje da kucam više...
    RECI LEPO - Napravio sam dupli i gotovo a ne jeste dupli A nije dupli

12. dečko, u vreme kada je napravljen ovaj nalog, meni nisu bili potrebni dupli... ovo je drugaričin, takođe je drugarov ,,kiroo" koje sam ja preuzeo jer je njih smorila vukajlija zbog takvih kao što si ti! I šta tebe boli kurčina?!

13. Колико је лејм узети туђи налог...

14. Другари, шта се се окомили на дечка? Ко средњошколци сте јеботе, оно, идите фарбајте тарабу.

15. smotana
    dečko, u vreme kada je napravljen ovaj nalog, meni nisu bili potrebni dupli... ovo je drugaričin, takođe je drugarov ,,kiroo" koje sam ja preuzeo jer je njih smorila vukajlija zbog takvih kao što si ti! I šta tebe boli kurčina?!

zasto lazes kad znamo da nemas drugove, a jos manje drugarice.... a tek drugarice koje bi dale, pff....

16. Седплас тићу, ти си издао мјетал. :)

17. lolo sa kosom sam izgubio i svo postovanje.

18. Raspitaj se po komsiluku jel ima ko viska nalog pa da ti da a do tada pa-pa decxko!

19. Има ли неко да се бакће са Лимундом? Треба ми пар информација јер не могу да читам онај километарски правилник.

20. obrati se zyclon-u, on povazdan trguje na limundu, pošalji mu pvt.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.