Разноразно питање

1. jest bio džimi valjda

2. nosio masku forever alone?

3. ne, troll face.

Volim kad ljudi umeju da odaberu ono što im najbolje stoji.

4. Читам сад онлајн да су вукајлијаши нешто прозивали Ивановића па им овај вратио. Де то? Зна неко

5. Уф, ја се не сналазим овде, много статуса има.
    А добаре Иван, не знам шта га пљују токо лолло

6. Свађате се са неким а не зовете ме. Срамота !
    Елем, који је повод свега овога ?

7. А добаре Иван, не знам шта га пљују токо лолло

Ma dobare, osim što mu je mentalni razvoj stao kad i fizički.

8. Елем, који је повод свега овога ?

evo da linkujem čaka koji je citirao lavandu:
    http://vukajlija.com/forum/teme/20334-raznorazno-pitanje?strana=515#post_1862398

kako ste lijeni da čitate ne vjerujem :)

9. Сад кад знам ситуацију, што ме нисте звали ?
    :театрално се ваља по поду:

10. Ma dobare, osim što mu je mentalni razvoj stao kad i fizički.

Ја сам милион посто сигуран да то ниси мислио кад је возио Кеш такси...
    Јебига, само имам своје мишљење, мени је добар, то јест са средње иде кад добар. Има и горих, него ето тако

11. Meni je bio skroz simpatičan dok je bio u taksiju, bio mi okej i na početku sa tom svojom emisijom, posle se baš nešto uskurčio ko da je uvatio Boga za onu stvar....al opet, nit mi nešto ide posebno na kurac da mi smeta, nit daleko od toga da ga smatram baš nešto dobrim komičarom

12. Stav prema ivanu ivanovicu jeste svojevrsni test inteligencije, a o humoru vec da ne govorim.

13. Jeste slažem se, u svakom slučaju je ispodprosečan što se tiče humora, al 1000000% ga ne bi svi odavde toliko pljuvali da to nije nametnuto ovde na sajtu na neki način.

14. Mali mnogo počeo da mezi govanca. Ali mnooogo.

15. Ја сам милион посто сигуран да то ниси мислио кад је возио Кеш такси...
    Јебига, само имам своје мишљење, мени је добар, то јест са средње иде кад добар. Има и горих, него ето тако

Ma bili su nam i Milan i Ana simpatični dok su vodili Leteći Start :)

16. Kakav god njegov humor bio, vi i dalje diskutujete o njemu. On od paznje zivi a jedino vi birate u kakvom ce biti smislu, pozitivnom ili negativnom.

17. Што сте бановали чика Тибора? Једини је написао своје искуство на оној теми. То само показује колико сте неваспитани и немате поштовање према старијима.

18. Што сте бановали чика Тибора? Једини је написао своје искуство на оној теми. То само показује колико сте неваспитани и немате поштовање према старијима.

+1
    Ja mislim da se treba obratiti Savezu vojvođanskih Mađara.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.