Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ima fejsa. Nisu još napali nikog.
Да бре, сад сам хтео да питам о чему причате, има фејса.
У како лупам, НЕМА ФЕЈСА ни код мене...
Нема фејса.
Ja sam amonimus, mi smo razjebali fejzbuk.
Mi necemo stati,
Mi ne zaboravljamo..... i tako dalje, ko to jos cita..
Baguje fejs stvarno.
E sad ima...stvarno.
Ponovo radi bioskop.
А таман сам се понадао да ће да буде неки инциденат..
a ja sinoć nešto kontao da ga aktiviram, da li je to sve slučajnost ili fejs neće da aktiviram svoj profil????
Jes' da sam vec jednom pitao ali ne dobih pravi odgovor zato opet da pitam ako neko zna neki dobar program za kradju vajrlesa? Vagina mi je dao link do nekog sajta ali taj sajt ne radi.
Крађа интернета? А-а, не ваља то.
Ne valja vala, imam ja kuci net ali kad sam na faxu tamo je zakljucan pa zbog toga.
Ima li neko dobar, proveren recept za pilav? Imam tri kile pirinča, ne znam šta ću sa njim.
Ajde osevapite se, da ne tražim po internetu.
Tražim jednu pjesmu od Đorđa Balađevića.
Spot je sniman po snijegu. Neki patetičari su kroz čitav spot , pahulje padaju , kurac , palac..
Koja ovo može bit pjesma ?
Tražim jednu pjesmu od Đorđa Balađevića.
Spot je sniman po snijegu. Neki patetičari su kroz čitav spot , pahulje padaju , kurac , palac..
Koja ovo može bit pjesma ?
Свака његова.
Pitaj Mali Vidru, ona se seče na njega.
"Не волим јануар"?
Nek stoji pitanje , garant neko zna koja je to pjesma. Pa nemoguće da niko ne sluša Balaša , dijete mu jebem.
"Не волим јануар"?
Nije ta retardu.