Разноразно питање

1. TAKOE PETRE!
    Gledam nešto, od zadnjih 100 aktivnih tema, 5 su zaključane stim što je jedna ona za predlaganje definicija po imenu autora, ostale su zaključane sa valjanim razlogom.
    Ima ovdje i dalje odličnih tema za zajebanciju samo ih treba naći, malo prekopati po forumu.

2. Kurde, ne secam se da sam nekad napisao tu recenicu.

3. Ima ovdje i dalje odličnih tema za zajebanciju samo ih treba naći, malo prekopati po forumu.

Al zar za to ne sledi bančuga neka? mislim,iskopavanje starih tema, nekropostovi i taj rad?

4. Ja otvorim glupu temu, zaključaju je posle manje od 4 minuta. Smarko otvorio žešće glupu temu o nekim gadostima kako uopšte nisu gadosti, uglavnom bezveze tema na kojoj nema šta pametno da se kaže i ta tema mislim da ni sad nije zaključana, al u svakom slučaju bila je aktivna dovoljno dugo.
    Zaključavajte decxko onda i glupave teme koje otvaraju modovi i obična raja će biti zadovoljna, a ne samo da se iživljavate na nama, posle ja počnem da se derem na kevu ovde kući!

5. Ma nisu modovi toliko krivi, nego se raja nekako zasitila pomalo svega, mada ima i njihove krivice malo i uz to raja se nekako podijelila u neke grupice i sl. tako da se interakcija na sajtu svodi sa uglavnom istim ljudima

6. Kurd
    A pod "sve" podrazumevaš jedinstveni, inventivni i dubokoumni humor tipa "JA JEBEM!!!"? :-)

Није, Курде, али које су духовите теме активне на форуму, притом не рачунајући "Смијешне слике"? Знаш и сам, дуго си овде, примећујеш да више нема тема које би те својим садржајем привукле, тако да их пратиш сваки пут кад наиђеш до сајта. А није да их није било.

Remac
    Ima ovdje i dalje odličnih tema za zajebanciju samo ih treba naći, malo prekopati po forumu.

Што рече Буксна, био бих банован за некропостовање. :)
    Ископај, па ћемо ми да их активирамо, ако ваљају.

Нисам неки критичар модова, али у последње време ми се баш чини да стежете омчу због отварања нових тема...морају да испуне не знам колико критеријума да би опстале, при чему не мислим на теме типа: "АКТА и акна, шта мислите о њима?" и слично, већ теме на којима ће просечан (сви смо ми просечни, не јејмо говна) вукајлијаш да се поштено исмеје. Волео бих да ми неко објасни зашто толико смета мало духовитих коментара на некој мање озбиљној теми. Не знам зашто је "хајка" спроведена (можда кајзену треба места на серверу за постере, па је тако наредио), али очигледно да добро делује јер нисам скоро видео новоотворену тему у којој би била поведена нека зајебанција од расправе.
    На крају крајева, нек' неки модератор одвоји мало свог драгоценог времена и отвори неку тему тог типа да се мало разонодимо, кад већ ми сами не умемо.

7. Slažem se sa Acom, mora biti mesta i za sprdanje, zar očekujete od vukajlijaša da budu normalni stalno, modovi i kaizene dečko?

8. Da li sme da postoji jedna jedina tema na sajtu gde će Vukajlijaška bagra da se zajebava? Dakle, samo jedna jedina! Ne mislim pritom na JEBANJE, nikad nisam pisao tamo, ali barem tu jednu temu zaslužujemo. Neka bude i u igrama, nema veze, ali fali. Da li dozvoljavate?

Sadašnje teme su dosadne, neinspirativne i smaračke.

9. Obično mi je na kurac išlo ono kalimerisanje oko bana i to sve. Al pajz sad ovo

Јебање на теми која није предвиђена за исто.

To je bilo obrazloženje zašto sam banovan. I neka sam. Spem kurac i to sve. ALI, ĐE DA JEBEM? ĐE JE TEMA ZA TO PREDVIĐENA?

http://vukajlija.com/forum/teme/16868

I evo. Po sadašnjem kriterijumu ovo bi bilo dva puta zaključano a Džimi bi bio banovan. A tako je do jaja tema.

10. Upravo o ovome pričam! Da sada neko otvori ovakvu temu bi bio banovan, a ova tema je kobjasnila na više nivoa.

11. Незадовољство народа се повећава из дана у дан. Као и у стварном животу. Јбт тек каце човек мало запита извали кои је ово екосистем, невера...

12. Та тема за филм је једна од најјачих икада отворена на сајту. требало би њен линк стајати уместо насловне стране. А реално је лупетање глупости без смисла. И шта ћемо сад?

13. Da li mi je utisak varljiv ili je neko razjebao sajt zvani Facebook? :-)

14. Razjebo se. Anonimusi ne prastaju.

15. Pazi kada nema ni onih lajkova oko postera i defki...to do sada nisam video...

16. Zato sto su sjebali sajt. Joj sto volim! :)

17. Kul ako je to...a deluje da jeste. Mislim ja sam u Luksemburgu, a ti u Srbiji i obojica ga nemamo. Oće biti neki "globalni" problem, kako vidim.
    Dal ga ima Che na N.Zelandu..?

18. Sigurno da je na globalnom nivou. Mozda su samo na neko vreme iskljucili sajt jer pripremaju neke mere odbrane u slucaju da anonimusi napadnu kao sto su rekli, jebemliga.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.