Разноразно питање

1. Ако те баш занима слика, мош је видети на зиду ми, тј. у вол фоутоуз. Последња прикачена. :)

2. А видио сам ја то, знам која ти је слика, све је то кул, само је мени лоше ово што пола слика не видим, а то ме нервира :)

3. Питај Кајзу.

4. Ко још користи експлорер?!

5. pa micros. ga stavlja zato što je njihov.
    a isto ti je da bilo šta piše onde.

6. The link to the picture on the webpage is broken.

Не.

The file type of the picture isn't supported by Internet Explorer.

Није експлорер.

Your computer doesn't have enough disk space to store the temporary files it needs to show the pictures.

Не

Internet Explorer isn't set to show pictures.

Не.

Internet Explorer is set to block programs that are used to display the pictures.

Не

7. Nešto je do sajta, sto posto. Nema šanse da svi imamo isti problem.

8. Која је тачно поента тога што рибе по фејсбуку окаче ову слику на осми март и тагују своје другарице на њој:

http://1.bp.blogspot.com/-zPY14C0VmBE/TzDvIgoGWmI/AAAAAAAAAew/NQYtYsUoJxw/s1600/valentines_day_dan_zaljubljenih_fototapete_sretan_osmi_mart_8.jpg

?

Не контам. Која се порука преноси? Шта саопштавају једне другима голим ликом с китом цвећа на кити, а који притом стоји на рукама? Ако би ми неко растумачио симболику, био бих му захвалан.

9. Шта саопштавају једне другима голим ликом с китом цвећа на кити, а који притом стоји на рукама?

Sve smo mi pomalo veštice?

10. Шта саопштавају једне другима голим ликом с китом цвећа на кити, а који притом стоји на рукама?

Da je poklanjanje cveća živ kurac od poklona?

Ili da nije dovoljno jedan dan dubiti na trepavicama, a ostatak godine glumiti vumen-kičn-nau baju?

Zvuči ko neko takvo femino-serendanje.

11. Је л' се сајт само мени узјебао или још неко види овај карамбол у интерфејсу?

12. Ne znam dzimi.Možda oće da kažu da tokom cele godine respravljaju čiji dečko ima veću kurčinu a samo na 8 mart ko je dobio veću kitu

13. Da je poklanjanje cveća živ kurac od poklona?

Хм... Или им поклањају цвеће преко курца?

Ili da nije dovoljno jedan dan dubiti na trepavicama, a ostatak godine glumiti vumen-kičn-nau baju?

Ово има логике, нешто слично је и мени пало на памет.

14. Čekaj, je l' stvarno nisi upoznat sa fenomenom kačenja nabildovanih sexy muškaraca na wall? Ono kad drugarica drugoj okači nešto tipa 'vako:
    https://encrypted-tbn3.google.com/images?q=tbn:ANd9GcTzrSsdaXlEFQ2dFtHB5UUo9hYpMjvlEVslciaqq8Y4uy1t5Qi8

?

E pa vidiš ovo je isto to, samo što ovaj ima ruže jer je 8. mart.
    Kao kad devojka u čast Novogodišnje noći, uz izazvno donje rublje stavi i Deda Mrazovu kapicu na glavu.

Simbolika Đimi, sve je to simbolika.

15. Možda oće da kažu da tokom cele godine respravljaju čiji dečko ima veću kurčinu a samo na 8 mart ko je dobio veću kitu

Ahahah.

Istina.

16. Kad fejvoritujem rijeksns,dje je to?Dje su mi ti fejvoriti?

17. još uvijek to nije kaizen stavio na profil

18. Kad fejvoritujem rijeksns,dje je to?Dje su mi ti fejvoriti?

To sam se i ja pitala, Remac, hvala na odgovoru.

A, imam pitanje. Ja kad uđem sebi na profil, ne vidim one moje prošle nadimke, ali vidim kad uđem na profil drugih ljudi njihove nadimke. Nači oni vide one moje gluposti? Mislim, nije da mi smeta što ne vidim te što sam menjala dok je bila ona bela Vukajlija kad se nisu gledali na profilu, al' eto, zanimalo me. :)

19. Ili da nije dovoljno jedan dan dubiti na trepavicama, a ostatak godine glumiti vumen-kičn-nau baju?

Daj bre više s ovim...Danas čitam u novinama ''žene podsećaju da 8. mart treba da bude 365 dana u godini, da se svaki dan poklanja ogromna količina pažnje i poklona ženama!''...jebote preteruju više, gde je tu onda ravnopravnost, samo kukaju kako im se ne poklanja dovoljno pažnje, a ja ne poznajem nijednu jedinu devojku koja poklanja svom dečku toliko pažnje kolko traži da se njoj poklanja. U čemu je fora, šta mi muški kao ne volimo pažnju?
    Neka prepametna kvazi glumica kaže ''sramotno je da mi se samo taj dan poklanja pažnja i cveće, to bi trebalo svaki dan u godini''...pa pička ti materina imaš muževa koji od jutra do mraka idu da kopaju kanalčine, ne zna gde mu je dupe gde mu je glava od umora i sad još treba da se bakće oko ženskadije posle toga.

Sve je to lepo, slažem se da treba da se poklanja više pažnje, al ne samo muškarci prema ženama, nego i obrnuto, al preteruju više, mislim da ni same ne znaju šta tačno hoće.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.