I šta sada, dobila sam ružu i čokoladu, trebam da budem srećna? Jedan dan na faksu su nas profesori tretirali jednako? To bre treba da bude svaki dan! Ama baš svaki!
Šta je suština, da već danas se osećamo glupo, vratimo se u svakodnevnicu?
Sva sreca pa nisu sve djevojke koje poznajem kao ove sa vuke, inace ne bi nikada prisao nijednoj jebote. NE valja kada se pazi na njih, a ipak hoce paznju i sta sve ne.
(ne mogu reci sve, ali 80% onih koje ''poznajem'' su takve) odlucte se sta hocete zene decxko. Nadam se da niste toliko muskobanjaste i u RL
Pa dobro jutro. Po nekoj logici neces ni biti sa likom koji ti ne poklanja dovoljno paznje, ali sta je lose u tome sto na taj ebeni 8. mart pokloni malo vise paznje nego inace. jer eto to je vas dan?
hoćete da paze na vas svaki dan a ne samo za 8. mart?
da se prema vama svaki dan ponašaju kao da ste ravnopravne s muškarcima a ne samo za 8. mart?
da vas poštuju svaki dan a ne samo za 8. mart?
jebiga, izvinite ako ću da vas uvrijedim, ali - gdje, i u kojem vremenu, vi živite?
pa na mene i paze svaki dan i ponašaju se prema meni kao ravnopravnoj svaki dan i poštuju me svaki dan... s tim da za 8. mart ja još dobijem i čestitku i poklon.
a ako to nije slučaj sa vama... jebiga, ne znam šta da vam kažem, morate raditi na tome :)
Pa Anarhiste, ne gledaju svi muškarci tako taj dan. Većini je to obaveza. I od dečka nisam dobila ni ružu ni čokolade, već doručak u krevetu i nežnost. Da je tako barem jednom u dve nedelje, ne bih se ja bunila ni za šta. Nego, baš tada kad je određeno.
Da je tako barem jednom u dve nedelje, ne bih se ja bunila ni za šta.
Uskrs (uključujući i veliki petak).
Prvi maj.
Tvoj rođendan.
Romantična letnja večera.
Slava.
Nova godina.
Božić.
Nova godina.
Dan zaljubljenih.
8. Mart.
Nova godina.
Božić.
Nova godina.
Dan zaljubljenih.
8. Mart.
+ moj rođendan odma' sljedeće sedmice nakon osmog marta, kakav period, vuhu!
i gdje da se žalim!? :)
ne bi bilo u redu, jer nemam na šta, meni dobro, kako god okreneš :)
ali ko zna, možda nismo svi (sve) u istim pozicijama.
i da. cijele godine smo mi, braćo i sestre, drugovi i drugarice, JEDNAKI.
samo su žene malo jednakije od drugih. :)
i to ne za samo za osmi mart. i ne govorimo ovdje samo o materijalnim vrijednostima.
ako ne znate iskoristiti činjenicu (za neke - očito nemilu) da ste žene - opet jebiga, same ste krive.
Aj dont get kako činjenica da mislim da i muškarci i žene treba da svaki dan poklone malo pažnje voljenoj osobi tipa jednostavnog pitanja: ''Kako je bilo na poslu?'' ili ''Baš si mi sladak danas'' govori da sam muškarača koja zubima kida testise?
ЏИМИ! Па за кој' је курац закључа без разлога? Баш ми је годила тема "Да ли више пешачи фурунџија или оџачар?" да питам неке ствари које иначе не смем. Што ме спутаваш? Можда бих њом успео и да остале приволим да се укључе у ту битну полемику. Тема је постојала месец дана, и ти је закључа баш на овај дан. Е јеси дискриминатор, немам речи.
Prvi maj.
Tvoj rođendan.
Slava.
Nova godina.
Božić.
Nova godina.
Dan zaljubljenih.
8. Mart.
Godišnjica veze
Godišnjica braka
Prvi skuvan ručak, uspeo naravno (to mora da se proslavi) :)
Mladenci
:))
ЏИМИ! Па за кој' је курац закључа без разлога? Баш ми је годила тема "Да ли више пешачи фурунџија или оџачар?" да питам неке ствари које иначе не смем. Што ме спутаваш? Можда бих њом успео и да остале приволим да се укључе у ту битну полемику. Тема је постојала месец дана, и ти је закључа баш на овај дан. Е јеси дискриминатор, немам речи.
Добро, бре, ће откључамо, шта се нервозираш.
Нисам знао да је толико емоција укључено...
И мене то занима.
Овде рибе више мрсе муда од ликова.
Понашате се као праве мушкараче, које секу ликовима курчеве.
Šta je suština, da već danas se osećamo glupo, vratimo se u svakodnevnicu?
http://media.tumblr.com/tumblr_lztwh39jXM1qbnggp.png
Да ниси добила ништа надркавала би се по "Морам неком да се изјадам" како су те сви заборавили на ТВОЈ празник.
Moj praznik je kada ja želim da bude! Nema oni meni da određuju kada ću slaviti vagine!
http://www.youtube.com/watch?v=CRNZXAHA46I
CAKANA BOG!
Tako je PrvaDamo... Slavićeš me kad god ti poželiš!
Sva sreca pa nisu sve djevojke koje poznajem kao ove sa vuke, inace ne bi nikada prisao nijednoj jebote. NE valja kada se pazi na njih, a ipak hoce paznju i sta sve ne.
(ne mogu reci sve, ali 80% onih koje ''poznajem'' su takve) odlucte se sta hocete zene decxko. Nadam se da niste toliko muskobanjaste i u RL
Hoću da paze na mene svaki dan, i bez materijalnih poklona. Nije ljubav cveće.
Pa dobro jutro. Po nekoj logici neces ni biti sa likom koji ti ne poklanja dovoljno paznje, ali sta je lose u tome sto na taj ebeni 8. mart pokloni malo vise paznje nego inace. jer eto to je vas dan?
http://www.youtube.com/watch?v=2gCiTqAH93I
žene vukajlije, ne kapiram vas.
hoćete da paze na vas svaki dan a ne samo za 8. mart?
da se prema vama svaki dan ponašaju kao da ste ravnopravne s muškarcima a ne samo za 8. mart?
da vas poštuju svaki dan a ne samo za 8. mart?
jebiga, izvinite ako ću da vas uvrijedim, ali - gdje, i u kojem vremenu, vi živite?
pa na mene i paze svaki dan i ponašaju se prema meni kao ravnopravnoj svaki dan i poštuju me svaki dan... s tim da za 8. mart ja još dobijem i čestitku i poklon.
a ako to nije slučaj sa vama... jebiga, ne znam šta da vam kažem, morate raditi na tome :)
Pa Anarhiste, ne gledaju svi muškarci tako taj dan. Većini je to obaveza. I od dečka nisam dobila ni ružu ni čokolade, već doručak u krevetu i nežnost. Da je tako barem jednom u dve nedelje, ne bih se ja bunila ni za šta. Nego, baš tada kad je određeno.
Pa ne krivite muskarce nego sebe sto ste sa pogresnim likom, koji vam ne pruza ono sta vam treba.
Prvi maj.
Tvoj rođendan.
Slava.
Nova godina.
Božić.
Nova godina.
Dan zaljubljenih.
8. Mart.
Uostalom, čekiraj sama šta ti odgovara:
http://www.crkvenikalendar.com/
Božić.
Nova godina.
Dan zaljubljenih.
8. Mart.
+ moj rođendan odma' sljedeće sedmice nakon osmog marta, kakav period, vuhu!
ne bi bilo u redu, jer nemam na šta, meni dobro, kako god okreneš :)
ali ko zna, možda nismo svi (sve) u istim pozicijama.
i da. cijele godine smo mi, braćo i sestre, drugovi i drugarice, JEDNAKI.
samo su žene malo jednakije od drugih. :)
i to ne za samo za osmi mart. i ne govorimo ovdje samo o materijalnim vrijednostima.
ako ne znate iskoristiti činjenicu (za neke - očito nemilu) da ste žene - opet jebiga, same ste krive.
Bez žene nema ni jebanja.
Aj dont get kako činjenica da mislim da i muškarci i žene treba da svaki dan poklone malo pažnje voljenoj osobi tipa jednostavnog pitanja: ''Kako je bilo na poslu?'' ili ''Baš si mi sladak danas'' govori da sam muškarača koja zubima kida testise?
They disagree.
http://paulbuckley14059.files.wordpress.com/2007/06/gay-couple-holding-hands.jpg
Moj rođendan 18. marta, svake godine tražim cream pie, a dobijem tortu...
Prvi maj.
Tvoj rođendan.
Slava.
Nova godina.
Božić.
Nova godina.
Dan zaljubljenih.
8. Mart.
Godišnjica veze
Godišnjica braka
Prvi skuvan ručak, uspeo naravno (to mora da se proslavi) :)
Mladenci
:))
Добро, бре, ће откључамо, шта се нервозираш.
Нисам знао да је толико емоција укључено...