U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Jel zna neko jel mogu nekako da se rezervišu karte za koncert ortodoksa za vikend, il' moram da se prošetam da ih kupim?
Јако си ме потресао, само да знаш, већ сам спремао кофере за пут у Стразбур!
zašto se ovako uzjebe interfejs kad kajzen ubaci reklamu, pa mi pozadina bude radioaktivno zelena?
Зар су они толико зајебан бенд, па морају карте унапред да се купују? Ја сам мислио да купиш карте на улазу кад идеш на њихову свирку. Не?
Уф, добро је кад смо ово на време решили! Могло је да дође до катастрофалних последица.
inače, ne kapiram svo to tripovanje oko 8. marta. to je samo dan kada obeležavamo oslobođenje, tj. osamostaljivanje i emancipaciju žena. odnosno, prisećamo se kako nekad nismo smele da pisnemo, kako smo morale da ćutimo i jedemo govna, a slavimo to što sada možemo da kenjamo okolo.... i jedemo govna....
Ne mogu da ne primetim da sva ta priča oko ženskog oslobađanja izuzetno podseća na delo Životinjska farma. Popunile ste se protiv muškaraca, oslobodile ste se, i onda su neke od vas spremne da idu toliko daleko kao i svinje, stim što bi u tom slučaju muškarci bili one ostale životinje sa farme, a žene svinje naravno. Oćete jednakost al da ste vi ipak malo jednakije.
Te zagrižene feministkinje se ne razlikuju ni najmanje od šovinista, i one bi porobilo sve živo muško što postoji samo kad bi mogle, tako da su to sve ista govna.
Kupovanje cveća je bezveze, za bilo koju priliku. Pogotovo mrzim kada vidim da neko za osmi mart kupuje cveće ili za dan zaljubljenih. E, što je glomazno, em što je neinventivno kao poklon, em što je u paru sa neČim plišanim savršen pokazatelj kako se sve to kupuje samo da bi se nešto reda radi kupilo i kako bi cela ta ceremonija davanja poklona i celivanja sa sve čestitanjem prošla što brže.
A, nije tako loše. Slažem se za plišane igračke, ali nema ništa lepše od jedne crvene ruže, tako niotkud, il' maslačka, čisto bez veze. Biljke su divne. :)
Цвеће купујеш кад хоћеш да јебеш. И пијеш вино.
Па јој га онако суптилно метнеш.
To stoji ako kupuješ nešto za voljenu osobu, za to bi trebao da se potrudiš bar malo da kupiš nešto originalno što bi moglo da joj se svidi.
Al šta na primer oćeš da budeš pažljiv pa da kupiš nešto i tetki, komšinici i tako dalje...neisplativo je da za svaku žensku osobu koju oćeš da malo ispoštuješ smišljaš neki ekstravagantan poklon. Dovoljo onda i običan cvet, čisto simbolično malo....radi reda...
EDIT:
JEbiga zajebo sam se, onda ustvari i ispadne ovo što si ti rekao..radi reda
Убереш цвет негде ако девојка баш воли, све остало је безвезе.
Мада и то брање... Купиш јој саксију ако воли биљке.
Мада и собно биље је шит невиђени...
Одма' се сетим најбољег ортака који је куповао девојци за осми март 101 ружу, и то од мојих пара.
Ruža je jebeno dosadna. Maslačak može da prođe, kao. Bolje je pokloniti čokoladu i to baš onda kada za tim nema potrebe. Tek tako, kada osetiš da treba. Od čokolade (slatkiša) imaš koristi - zasladiš se. Jebena ruža uvene na brzinu.
Ako je ona iz cvećare, da. :) I ne miriše obično, jer je uzgajaju da ima što veći cvet, bez mirisa može da uloži više energije da formira cvet. Plus nema trnje. Ove baštenske ruže mogu duže da traju u vazi i divno mirišu. Kad sam tako neočekivano jednu dobila, iako je uvela, držala sam je u vazi vrlo dugo, sasvim je lepo izgledala. Stabljika dugo ostane zelena. :))
A jeste, slažem se za maslačak, još u kombinaciji sa belim radama, može u svakom parku ili livadi da se nađe, a vrlo je lepa ideja. :)
Па јој га онако суптилно метнеш.
Jok bre! Ja spremim neku opaku klopu, sipam pivo, pustim neki nježni mjetal i to je to.
Mrzim poklanjanje cveća. I tetke vole slatkiše, stoga i njima mogu da kupim šokolat und kofenzi pride. Poklanjanje cveća reda radi je najgore - pokazatelj da ti nije stalo i da to radiš baš REDA RADI = preko kurca. Ekstravagandni pokloni su druga krajnost. Poklanja se nešto što će nekome da znači, da ga usreći.
101 ruža - so damn boring! Jebena "American Pie Thrash romantika". Izvini Džimi, ne želim da ti uvredim ortaka ili tebe što ti je taj lik ortak, ali to sa sto jednom ružom je njaaaaah!
meni su ruže fuj. ima gomila cveća koje je milion puta lepše. al ako mene neko pita, koji će mi kurac cveće, crkne za par dana i onda imam leševe u kući...
nego petre, to oko jednakosti, to se toliko sad pogrešno postavlja, izvitoperio se prvobitni smisao. onomad su se žene borije za pravo na jednake uslove, jednake šanse. da mogu da se školiju i da same odlučuju o svom životu. a sad je to postalo toliko besmisleno, jebote, pa ne možemo mi da budemo ISTE sa vama, kao prvo fizički i psihički smo drugačije postavljene. yin i yang jebote. ali jako je bitno da su se te žene tada izborile da mogu, ako žele, da se bave politikom, naukom, ili bilo čime što im srce ište. u fazonu - ko ima dušu ratnika, nek bude ratnik, ko ima dušu umetnika, nek bude umetnik. bez obzira kog je pola... a sasvim prirodno da abnormalno mali procenat žena može da bude ratnik.. al je bitno da taj mali procenat ima pravo da to bude ako može i želi. ne znam dal sam dobro prenela šta mislim, boli me glava...
naravno. i ja uvijek dajem prednost zlatu, dijamantima i avionskim kartama.
ili bar nečemu konkretnom, u svakom slučaju. :)
molim? ja to ne vidjeh od osnovne škole. osim ako nisi mislio na nešto drugo plišano, a ne nekog medu, zeku itd :)
Ne mogu da ne primetim da sva ta priča oko ženskog oslobađanja izuzetno podseća na delo Životinjska farma.
...
Oćete jednakost al da ste vi ipak malo jednakije.
to ja i već rekoh malo naprijed, pezose, i to ne bez uživanja u tom saznanju:
samo su žene malo jednakije od drugih. :)
Ма, не ти, бре. :) Ово је било ''безлично ТИ''. Хтедох да кажем да ме вино и руже асоцирају на неку суптилну обљубу. Некако туборг.
To сам му и ја рек'о. Али ајде... Ако их то чини срећним.
Мада и то брање... Купиш јој саксију ако воли биљке.
E, to je jako lepa zamisao, Džimi. :)
A to što kažeš, 101 ruža, to je po mom mišljenju preterano. I oni jako kitnjasti buketi. Samo trpaju, da se kaže da su kupili strava stvar. Mislim da je više od tri cveta, preterano i samo bespotrebno skupo.
e da... i kad bi mi neko nedobog kupio nešto čokoladno, otjerala bih ga u tri lijepe kanditorske. koj će mi to?
ovo s klopom je okej, zyclone, to volim.
uh, tek sad pročitah sve postove... pa s kim se vi to bre družite i s kim ljubujete? :)
kitnjasti buketi, 101 ruža, plišane igračke (bez ikakve druge konotacije)...
za mene je sve to ostalo u devedesetima, po karakteristikama poklona i po mentalitetu poklondžija, kao i vremenski...