Разноразно питање

1. odgledala pet puta i ne mogu da prestanem, ne mogu!

2. Јел Каизен планира дуведе и четврту опцију, поред дефиниција, постера и реакција?

Питам ово, јер видим да поред табова дефиниција, постера и реакција има таман места да се углави и четврта коцкица.

3. Ко ће га знат.... А било би кул

4. Jebala vas reklama, peti put je puštam ispočetka, ne mogu da se načudim količini debilizma :)
    Možda eseji, Buksno.

5. sta bi sa sa defkom ''dres''? plagijat?

6. sta bi sa sa defkom ''dres''? plagijat?

Ма да, са 9гага.

Него, једно питање.

Зашто сви свршавају на дефиниције које су суви просек, и које су, неретко, нека врста препричаних вицева и форица са нета? Да ствар буде још гора, и кад се јасно стави до знања да је добар део дефиниције виц без којег иста не би имала смисла, сви се и даље одушевљавају. Која је разлика између вица који напише неки новајлија, и искусан аутор? Нема је. Само што ови други пролазе са таквим стварима. Првенствено због велике масе, која само иде редом и лупа коментаре типа ''одвалијо +++'', ''+++'' и слично. А другенствено на славу. Шта би са оном оригиналношћу? Ништа? Зашто се такве дефиниције не бришу? После се питате зашто ови нови дефинишу вицеве. Шта ако су видели да је то негде прошло, а не могу да оставе коментар да је то виц (јер немају довољно бодова), па се понесу том логиком да су вицеви овде добродошли. Па се онда банују на седамстотринест година и слично. Чудно је то јако.

7. u pravu je buksna realno. eo npr, ja sam slabo po drugim sajtovima tako da ne znam za trendove i šta je moderno trenutno lolo, tako da kad pročitam neš novo ovde i bude fino, tripujem da je originalno, taj rad. a to za vicerve, da ga jebem, ima i po neki za koje ne znam.
    ali da, slagam se sa tobom.

8. A sta je fora sa tom defkom "dres"? Nisam je video. Trazim na groblju, ali nema.

9. Bačje, kolko sam skapiro, to je neka forica sa nekog postera na najngegu,pretočena u defku.

10. Znas li kako je glasila defka mozda?

11. YeahBatch, nije obrisana, samo je sklonjena sa naslovne

12. Znas li kako je glasila defka mozda?

Nesto kao "broj telefona neke devojke".

13. valjda ovako.
    DRES
    broj telefona i ime neke cure.

e matori,si mi završio dres od one cupi tamo?

tako nešto,al meni pamćenje sjebano,tako da ono:)

14. Aha, kapiram. Dobra je fora.

15. Oš ti Slagalice? ;D

16. Имам ја неколико разноразних питања.
    1)
    Због чега ме читаво тијело јебено сврби кад се окупам !?
    2)
    Кад имате јутарњу ерекцију а имате потребу за уринирањем , ш'а радите !?
    3)
    Због чега се сви ложе на чамуге које дођу да играју у нашу јелен говно лигу?
    Фора кежуал "ух , овај је добар црнац биће супер фудбалер". Гомна.

17. Због чега ме читаво тијело јебено сврби кад се окупам !?

Алергичан на неки сапун или шампон или купку...

Кад имате јутарњу ерекцију а имате потребу за уринирањем , ш'а радите !?

Пишаш па дркаш или пишаш па заборавиш на дркање.

Због чега се сви ложе на чамуге које дођу да играју у нашу јелен говно лигу?

Зато што су љаљани.

18. Кад имате јутарњу ерекцију а имате потребу за уринирањем , ш'а радите !?

http://vukajlija.com/jutarnja-erekcija/128427

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.