Разноразно питање

1. Марија Каран објашњава, ал је Српкиња па јој не дају да се пробива по тем Холивуду!

Zato ona daje njima da je probivaju ololololo

2. Kako se zove ona glupava reklama kad neke dve devojke nešto razgovaraju i okreće se neki lik i preporučuje im neki proizvod ili nameštaj ili šta već, a gluma na nivou debila? Bila je popularna na netu jedno vreme, sad sam je se setio pre neki dan.

3. Kako se zove ona glupava reklama kad neke dve devojke nešto razgovaraju i okreće se neki lik i preporučuje im neki proizvod ili nameštaj ili šta već, a gluma na nivou debila? Bila je popularna na netu jedno vreme, sad sam je se setio pre neki dan.

http://tempo.isgreat.org/

4. haahha KAKVA KRALJEVSKA REKLAMA HAHHAHAHAHAHAA

5. Hahahahahaha jebote, ovo nije normalno.

6. odlična reklama. ja sam je pogledao nekoliko puta i naćeraću sve što znam da je i oni pogledaju.

7. A ja sam je celu zapamtio, što znači da je uspela 100%, jbg...

8. Pretpostavljam da je nisu snimili iz prve, već je ovo najbolji od svih pokušaja. Pitam se kako li je izgledalo ono što nije valjalo...

9. Išla sam sa ovim dečkom iz reklame u srednju školu. Nafurani maneken.
    Smejali smo mu se od kad je reklama nastala.

10. A ja sam je celu zapamtio, što znači da je uspela 100%, jbg...

upravo

11. Је л' природни баритон ил' је попушио слону?

12. Natural. 100% idiot.

13. hahahaha ali kakva gluma, jos malo pa zajebali VOJNU AKADEMIJU haahahahha

14. Hahahahahaha, ladno sam viđo ovog lika po gradu!

15. KOja reklama!

Eldži, Samsung, Sony SUNI MENE LENA ONAJ SOK STJEEP!

HAHAHAHAHAHAHAHAH

16. Eldži, Samsung, Sony SUNI MENE LENA ONAJ SOK STJEEP!

HAHAHAHAHAH

Jebote, ova prica telefon ko da radi u hotlajnu!

17. Je može da se ubaci neka fora da silovanje definicija bude sankcionisano? Ono fora, kad se neko pokenja stručno, uvatiš i udariš po ušima.
    A?

18. hahahahahahahah ovo VHS format a reklame za DVD haahhahahhahahahaha

19. I njegov prvi pogled hahahhahahahhahahhahhahahah

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.