Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Hvala gospodin Tibor. I da se nadovežem u vezi sa jebanjem, Vukajlija je mesto za zabavu i opustanje a sta je zabavnije i da li išta više opušta od jebanja. I ako moze neko da mi odgovori na pitanje u vezi sa tim!?
interezuje me koje vam je boje szemena tečnost?
tibi primetio da mi je žto smo stariji seme požutelo
kakva su vaša izkusztva?
Tibi nemoj da kradesz visznje on je žlopamtilo ukraszće ti kulen
A ako budesz ozsobite brezsreće ukrasztze ti josz jedan i napravitze sremzske nunczake.
istvàn vissza kolbász!
Uh dobro je da si tu tibore, znaš li postavljati granitne pločice?
Da li neko ima od Đorđa Kadijevića film iz 1969. "Darovi moje rođake Marije", snimljen po prozi Momčila Nastasijevića ("Zapisi o darovima moje rođake Marije)?
za vaz szekszi gospođa upola ceno ;)
Pa koliko je cena? Ne zadržavaj, hoćeš radiš-nećeš radiš?
cena zaviszi od vrste
mora vam pokaže ponuda
pošaljite mi adresa u pvt
Шта није у реду са оном Украјином? Откуд им толики проценат ћурки које су спремне да искористе баш сваку ситуацију за махање сисама?
Чернобиљ брате. Јел машу са све три?
Шта није у реду са оном Украјином? Откуд им толики проценат ћурки које су спремне да искористе баш сваку ситуацију за махање сисама?
Sise? Gde?
Не. Али машу све три.
А једној фале рука и стопала, тако да... ту су негде.
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/312668/Ukrajina-u-soku-Sinovi-mocnika-silovali-i-zapalili-devojku-jedva-prezivela-posle-tri-amputacije
Kako bih ja to hapsio.
ko bira ša će bude na zvaničnoj vukijevoj fb stranici? el kaizen il neko drugi?
mislim, boli me kurac,rekoh aj da pitam nešto.
Kaizen.
Каизен зиљавац са фејса лооолололо
Ај на страну то што су ти ликови манијаци и садисти и што их треба казнити... Овде пише ''позвали Макарову'', значи нису је довели, сама је дошла. Што је дошла? Чиме се бавила, осим што је очигледно била спонзоруша?
Иначе, што се тиче самих сиса... Па, што да их не показују док су младе и једре девојке? То је кул.
Иначе то раде неке растегнуте жентураче од 50 лета.