Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Па добро, какве везе има зашто је дошла. Јел ти никад никог ниси звао у стан да ти дође, а да си га упознао недавно? Наравно да јеси. Јебига, ако ћемо тако онда нам у кућу нико не би улазио.
Не видим што би разлог њеног доласка у тај стан био релевантан у овом случају. Није сигурно дошла да је силују и запале.
Aj to i nekako, nego što je lik nesposoban da zadavi žensko, pa onda dođe na genijalnu ideju da je baci u jarak i zapali. Mogu i da zamislim koliko aljkavo su to odradili, sigurno je bilo više dokaza na relaciji stan - jarak, nego pripadnika nacionalnih manjina u Beogradu.
Вала, ретко. Стварно бирам кога зовем у стан. Ал' друго сам ја. Мушкарац сам и у свом сам стану.
А ово је шипарица од 18 година у неком левом стану.
Да ми је ћерка, разбаштинио бих је.
На ово потпис одма'.
Ја сам звао Џимија у стан, што је касније било, то није за причу :*
Стефи зајеби ове вонаби-духовите компарације. Не иде ти хаха
Nisam se ni trudio da budem duhovit.
Ја сам звао Џимија у стан, што је касније било, то није за причу :
Лепото, па није био твој стан. :
Па добро, мог брата, али он нам није сметао јер је спавао, а ми смо били тихи лололо
Углавном. Ал' једном је дош'о да нас упозори што смо гласни трололо
А боли њега патка, онај дан је дипломир'о и налока' се ка' стока :Д
Е, а сјутра је мене упозоравао да смо попили онај Џек који није био његов него једног друга који је доша' :Д
E, био добар Џек. Ладан.
S kim ja radim, jebote! Apropo, lepi ovi ruski protesti, lepi. Nije kao kod nas kad izađu one bradate drtine i one obrijane drtine i one pijandure i lopovi i Velja Ilić pa nešto protestuju...
Јебига, ни у стакленом звону се не може живети довека. Ако се бојим неког звати у стан или отићи код некога боље да се убијем сам. Није битно да ли си мушко или женско, ако оће тројица да те убију - убиће те. Да ли ће те јебати пре тога је мање битно.
Извини, а што је то ''стаклено звоно'', ако бирам кога доводим у стан? Није ствар у страху, него једноставно, ''дом'' је место које садржи многе делове моје приватности, могу то да поделим само с људима које сматрам блиским.
Модератори испемоваше тему ко два и два. Лепо је што се дружите, ал оно... есемес неки, писмо са кармином, не морате срати по форуму.
Располутине, стварно мислиш да ја имам за СМС према србији? Писмо би стигло за мјесец дана
Iz koje je ovo serije?
http://vukajlija.com/reakcije/2137
Е, ал' је романтичније тако. :Д
СМарко наш'о Џимија у граду!