HBSV - ХексБол Савез Вукајлије

1. Moze mi neko pomoci, stalno mi izbacuje You were unable to connect to the room host. If this problem........ Sta da radim ?xD

2. Moze mi neko pomoci, stalno mi izbacuje You were unable to connect to the room host. If this problem........ Sta da radim ?xD

Имаш зао рутер.

http://www.haxball.com/faq.html#connection_problems

3. Haha, znam ali kako da moj ruter postane dobar ? :D

4. Немам благе... Некад је само до бровсера... Рестартуј га (угасиш, па поново упалиш) и вратиш се у игру :)

5. pobjegla iz aktivnih

6. Senka je manje-vise sve objasnio i sad samo treba da igrate dok se ne uvezbate na svim pozicijama. Evo i jedan nas mec od sinoc sa jednom od dve najjace ekipom u ligi, gde mozete videti sve drazi igranja 3na3 na nelikom terenu.

http://www.haxballtube.com/watch?v=9ca0f98f

7. Сенко прави собу :)

8. Ma primili smo oba gola nesretno, mada je prvi bas bezveze. A ne igramo nikad na rezultat i ne koristimo ona zabijanja po coskovima (a bilo je i toga u ligi), pa smo se zato i sjebali. Cak smo u zadnjih 10ak sekundi imali dve solidne sanse ali nije htelo.

I naravno da cemo igrati prijateljske, dogovoricemo se jos.

9. dobar post senka, svaka cast za trud. ja mislim da igra na big terenu prosto namece da svi igraci moraju igrati i napad i odbranu. najvaznija stvar u sustini je samo dobra komunikacija odnosno poznavanje saigraca.. dalje, ova rotacija sa sva tri igraca je nemoguca i nepotrebna jer ne bi donosila rezultate nikad. a i svi zivi igraju sa jednim igracem nazad, jedina razlika je u agresivnosti i prodoru tog golmana i ucescu u napadu. lepo si objasnio formaciju, a tako se uglavnom od pocetka i nametne svakom timu da igra; jer da bi pas tekao ti moras da drzis obe strane i to sto sire i da se dodajes sa golmanom, a svaka rotacija zavisi od pozicije lopte na terenu: jer je opste poznato pravilo da na loptu ide samo onaj igrac koji je njoj najblizi, (dok druga dvojica pokrivaju ostali deo terena!), i prodornosti golamana, sto vazi samo od dogovora; (sto dalje prakticno znaci da ako golman ima dobar blok tada su velike sanse da iz odbrambene pozicije predje vrlo brzo u napad u cijem trenutku neki igrac pokriva njegovo mesto); i po meni, nema veze sa tacno odredjenim smerom kretanja, kao sto je senka spomenuo.. dakle samo sto bolje poznavanje saigraca i sto vise naucenih fora i forica. jbga, niko sad ne moze na praznom papiru da izmisli neku akciju novu koja je sto posto primenjliva, nego se sve to nauci u igri, na terenu samom. podrzavam da bi svaki igrac trebalo da vezba sve pozicije, ali ne tako iskljucivo kao sto si ti predlozio. za odbranu su inace najvaznija postavka ovih ofanzivnijih igraca, a po meni svaki dobar igrac zna odbite i ima strpljivost stecenu za solidne blokove. sto to svi odavde imaju, stoga realno je da svi mogu igrati odbranu, ali mislim da je tu vise pitanje nezainteresovanosti i nediscipline negoli neznanja igranja u odbrani. ne moze dobar igrac biti glup u odbrani a jeziv u napadu.. :) na bigu golman ne mzoe sve da odbrani kao na classicu jer je gol duplo veci! znaci ucestvovanje ostalih igraca u odbrani je kljucno! u napadu je osnovna stvar, npr u situaciji pred samim golom protivnika, da dvojica ofanzivnih drze liniju, ali obavezno, bez izmicanja pozadi i cekanja odbitka, poslednji igrac tj golman treba da vodi racuna o tome, itd itd.. ne mogu vise da se smaram. ovo su u principu stvari koje svi znaju jbga. ja licno uvek vise volim one koji ce pre gledati da odigraju pas, nego sto ce se zabiti u martinelu i gurati loptu ko zna gde.. znaci samo pas, vracaj golmanu, pa ponovo gore pa levo-desno, a protivnik neka trci i nek juri.. :) jbga smorio sam se ne mogu vise :P poz!

10. To, smorio si i boga i narod sa ovim tekstom... ;)
    Ali, u pravu si.

11. Ali najjace je kako je na kraju presek'o i napisao da se smorio i da ne moze vise... pa kud' ces vise od ovoga, brate slatki :D

12. Креирајтеееееееее

13. Мислим да је данас постављена основа ,некакав модел по коме треба играти 3 на 3.Јесте да то није била савршена игра, далеко од тога , али се показала као веома ефективна.Три репрезентативца су показала како игра треба да изгледа.Без набијања једно уз друго , без бесциљног јурења за лоптом , правилно позиционирање , зна се где свако од играча стоји , држи се форма , једноставно познаје се игра.И мало маштовитости,магије и размишљања да све то зачини :))
    Мада , опет , можда су противници били испод нивоа па ово није репрезентативно мерило игре Сенке , Тоа и мене ....... :) :p

14. Toa za novog kapitena!

15. Мада , опет , можда су противници били испод нивоа па ово није репрезентативно мерило игре Сенке , Тоа и мене ....... :) :p

ccc
    osjecam se prozvanim! :D

16. Мада , опет , можда су противници били испод нивоа па ово није репрезентативно мерило игре Сенке , Тоа и мене ....... :) :p

Ako ste igrali protiv Sedplasa ne znam čime se kurčite :P

17. I šta ste odlučili ko je kapiten na SHB?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.