HBSV - ХексБол Савез Вукајлије

1. za sobu na haxu?

2. Вели , праве се собе са пасом "вука" а праве се и оне за које не могу да ти дам пасс.

3. Jorgandzija je 100% novi reprezentativac,prosao je moj sistem treninga :D

4. @stefan

Koji je tebi nick na haxu ?

Cestitam mom saigracu na ulasku u repku, i molio bih upravu da ga stavi na spisak reprezentativaca.

5. Evo od 1. aprila pocinje liga izmedju foruma, klanova i jos kojecega, pa bi bilo lepo da se i vi prijavite. Igrace se 3v3 ili 4v4, veliki teren, mecevi ce verovatno trajati 8 minuta... itd itd...

6. Кад јорганџија игра за репку..против мене мадафаке и лакија?

7. Cestitam mom saigracu na ulasku u repku, i molio bih upravu da ga stavi na spisak reprezentativaca.

Није још увек ушао, има последњу проверу против нас троје , довољно је да сваког победи по једном из 3 меча.

И да, као и за све репрезентативце и он ће морати да испуни квоту од 2 дефиниције и 100 поена.

Evo od 1. aprila pocinje liga izmedju foruma, klanova i jos kojecega, pa bi bilo lepo da se i vi prijavite. Igrace se 3v3 ili 4v4, veliki teren, mecevi ce verovatno trajati 8 minuta... itd itd...

Срем , ајде дај мало детаљније о организацији или дај линк где то све има на папиру , где да се пријавимо шта како?

8. Ma idi na serbianhaxballerz forum, sad je u toku glasanje oko trajanja meceva, da li 5 ili 8 minuta... treba jos da se odrede pravila i broj ucesnika ali to sve moze brzo.

http://serbianhaxballerz.serbianforum.info/

9. Ајде , направићу наш клан тамо, нека га има.

10. Ја сам регистровао наш клан и ставио све људе из репрезентације али изгледа морате сви ви да се пријавите тамо како би играли.Видећу шта још има од опција....

11. Региструјте се овде :

http://serbianhaxballerz.serbianforum.info/

репрезентативци

12. zaboravio si i gugl krom -.-
    na turniru sam ugasio vinamp i nista, ali bas nista nije pomoglo i nema sanse da neko moze da me ubjedi drugacije, a antivirus jbg...

13. Ја сам блокирао све рекламеи слике са хекс бола , и оно донејт батон и фејсбук батон све ,остале ми само функције за игру...

14. има ад он за мозилу , аддблок нека опција , са тим можеш да блокираш ствари , неко стручнији ће те већ упутити у детаље....

15. ih mozila :D ne konzumiram ja to

EDIT
    ali nasao sam isto sranje za chrome, blokiro sam govna, zahvaljujem

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.