HBSV - ХексБол Савез Вукајлије

1. Ja sam registrovan, jel to sve ako treba za mec ?

2. Ваљда , јебем их , ништа не пишу.....

3. Strpite se jos neki dan.

4. Овако , сви који сте се регистровали на сербиахексболерз нека се упишу ,оставе пост на теми нашег клана , и онда њихов мод ,админ , бем га , ставља таг нашег клана.

5. А и кад их човек мало боље погледа , сви се понашају џукачки , ко деца , провоцирају и "шире се" , мисле да су опаки :)) Ајде зато када почне та лига да их накантамо онако момачки!

6. А и кад их човек мало боље погледа , сви се понашају џукачки , ко деца , провоцирају и "шире се" , мисле да су опаки :)) Ајде зато када почне та лига да их накантамо онако момачки!

Zato što većina njih ide u niže razrede osnovne škole.

7. L@ki
    А и кад их човек мало боље погледа , сви се понашају џукачки , ко деца , провоцирају и "шире се" , мисле да су опаки :)) Ајде зато када почне та лига да их накантамо онако момачки!

ne bih da ispadam govnar, ali cini mi se da ni mi nismo bas gostoljubivi.....

8. ne bih da ispadam govnar, ali cini mi se da ni mi nismo bas gostoljubivi.....

I ne treba da budemo, kako se oni ponašaju prema nama tako i mi prema njima :)

9. Ми дефинитивно не радимо ствари које они раде.Ми одјебемо нове ,али лепо и суптилно , не подјебавамо на кварно као ови...

10. I ne treba da budemo, kako se oni ponašaju prema nama tako i mi prema njima :)

Ne, nego mi baš treba da pokažemo da smo zreliji od njih.

Ми дефинитивно не радимо ствари које они раде.Ми одјебемо нове ,али лепо и суптилно , не подјебавамо на кварно као ови...

Nisam baš siguran da je tako...

11. Pa ne znam kako oni tamo sa vama, al steleXD i sremski nisu bas bili ispostovani, pogotovo stele, ali realno mene bole kurac nego samo komentarisem onako bezveze :D

12. Za Steleta me realno boli kurac, a prema Nindži sam korektniji nego prema većini naših članova.

13. Pa ne znam kako oni tamo sa vama, al steleXD i sremski nisu bas bili ispostovani

Baš to...

14. Бар ја то не радим.Објасним како је и шта је , шта се сме а шта не , па они нека суде шта им је чинити.Ево прошле недеље сам дао главни пас двојици-тројици анонимуса и људи играли са нама , примили смо их човечански ,али онда опет настала срања са тролом , неки отварају собе за рекреативце и ја им рекао онда нека играју са њима , рекреативцима , као што од сада свима кажем.
    ЕДИТ:А ти си Јабу један од бољих примера да ја не одјебавам "анонимусе".Реци и сам , када си ми тражио да играш и пас , јесам ли те одбио?А пре тога ниси уопште играо са нама који редовно играмо.

15. Али руку на срце , оно стелекса сам изнапушавао најгоре у једно тренутку , одма после фејла утакмице са буреком јер се понео као клинац , провоцирао и срао :)) ал сад смо кул.А Сремски , њега нико није дирао колико ја знам.

16. Kада си ми тражио да играш и пас , јесам ли те одбио?

Ja od tebe nisam tražio pass, nego sam ga video na starom forumu, a za reprezentaciju sam se prijavio k'o i svi ostali. :P

Jа не одјебавам "анонимусе".

To nisam ni rekao, već kažem da ih podjebavaš kao i svi ostali... Ne možemo da govorimo kako su ljudi na serbianhaxballerz forumu nezreli ako se i mi ponašamo isto...

EDIT:

Али руку на срце , оно стелекса сам изнапушавао најгоре у једно тренутку , одма после фејла утакмице са буреком јер се понео као клинац , провоцирао и срао :))

O tome ti i pričam ;)

17. КОнкретно кога? :) ајде сад кад смо већ кренули али ја бар знам шта чиним, не радим то... :))

18. L@ki
    Али руку на срце , оно стелекса сам изнапушавао најгоре у једно тренутку , одма после фејла утакмице са буреком јер се понео као клинац , провоцирао и срао :)) ал сад смо кул.А Сремски , њега нико није дирао колико ја знам.

istina za steleta, ali nisu svi takvi sa njim, npr Xela ga napusava kad god stigne a mislim da nije jedini nego mi sad samo on pao na pamet :D
    a za nindzu, nije bilo nista konkretno, ali sad, dok nam je predlagao ovaj serbianhaxballerz forum i te njihove lige, klanove i sta ti ja znam, nekako mi se cinilo kao da si onako preko kurca razgovarao o tome.
    Ali, ako njemu nije tako djelovalo onda ne znam sta se ja koji kurac mjesam tu.....

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.