HBSV - ХексБол Савез Вукајлије

1. Konkretno, i sam si priznao:

стелекса сам изнапушавао најгоре

2. Добро осим тога што сам признао? :)) Добар сам ја дечко , шаљем све паре кеви....

3. Dobar si, mo'š na 'leba da se mažeš... :))

To je to, i ono što je Šerpas rekao, mada to nije ispušavanje... Ali, drugi su takođe dosta zajebavali (neki i dalje zajebavaju) Steleksa... To mora da prestane! Kakve veze ima to što je on aktivan i na bureku?

Ponavljam:

Ne možemo da govorimo kako su ljudi na serbianhaxballerz forumu nezreli ako se i mi ponašamo isto...

4. Mora da se zna ko je tata !

5. npr Xela ga napusava kad god stigne

Kao i Senku, kao i Zeza, kao i Šokera kad mi je dosadno, nije da prozivam samo Steleta, daleko od toga.

6. kao i Šokera kad mi je dosadno

Sve na ovom nivou je ubijanje dosade .

7. Ja se ne cimam previse oko ovoga, samo volim da igram igru i da se takmicim... a mator sam da bih se bavio time da li me je neko docekao kako treba ili nije. Mada, nisam primetio da se neko poneo neprijateljski, pa ni Laki. Mozda covek ne reaguje pozitivno na sve moje predloge ali to se i ne ocekuje, bez obzira sto ja mislim da sam davao uglavnom dobre i logicne predloge. Sto se tice steleta, dobar je ali je malo nalozen, sto je valjda i razumljivo s obzirom na godine.

No, sad ste se registrovali tamo i peglacemo sa drugima i medjusobno, a to je jedino bitno. I manite se prepucavanja tamo na SH forumu, ne vodi nicemu.

8. Nisam nalozen bre :D

9. I manite se prepucavanja tamo na SH forumu, ne vodi nicemu.

Poslušajmo savet pametnog čoveka. ;)

10. Jao nije valjda da se i tamo svađate?
    FEEEEEEJL!
    Vidim po vašim postovima da Xelatrol prednjači u tome.
    Ma da, ja sam trolovao, nije on -.-

11. ZEZATORE JEBACES MI DECU !

12. TRANSFER x 2!

13. Ma ti jebes .

14. Прекините са тим овде , није тема намењена томе.

15. Nisu ni HBSV sobe bile namenjene za trolovanje ...
    TRANSFER
    Hahahaha smejte se kako sam trve .

16. Aj hostujte da igramo neobavezno .

17. Opet transfer.
    I ova tema nije za neobavezno igranje, nemoj spemovati.

18. da ne umre tema skroz...

19. Kada bi trebalo da počne ona međuforumska liga?