U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
neam pojma, slabo sam obavesten o tome...
Sutra pocinje, do nedelje u ponoc treba da se odigraju prva 3 kola. Nije bitno kad i kojim redosledom.
Само да кажем да ми се уопште не свиђа концепција те назови лиге.Ништа у вези ње.Организација је једна велика нула.
Тако да , пошто мени живо пуца курац за ту квази лигу , ја ћу предати капитенску траку неком ко је вољан да игра и организује то.Да се ја питам ја би повукао нашу екипу из такмичења али пошто се пита сиротиња раја , ево вам , на.Ко хоће да буде капитен ХБСВ-а у међуфорум лиги на сербиахексболерзима?
Тако да , пошто мени живо пуца курац за ту квази лигу , ја ћу предати капитенску траку неком ко је вољан да игра и организује то.Да се ја питам ја би повукао нашу екипу из такмичења али пошто се пита сиротиња раја , ево вам , на.Ко хоће да буде капитен ХБСВ-а у међуфорум лиги на сербиахексболерзима?
Laki, do sada si bio, nemoj odustajati. Naišlo je teško vreme, izbile su svađe, al' baš tad treba ostati dosledan. Odličan si organizator. Iako nisam ovde dugo, kontam da se bez tebe dosta toga ne bi ostvarilo :P Ajde nemoj da si zezator, nego lepo da igramo. Zaboravljamo samu igru, a najviše se koncentrišemo na ta neka formalna i sporedna sranja... :)
Ма остајем ја овде бог и батина , и на свим остали егзекуцијама , само на оном тупавом сајту нећу ништа да водим , нека се неко други замара са тиме , ја ионако никад нисам био за то.....
koje bre svadje? u reprezentaciji je sve super...
Aaaaa.. sad skontah da pričaš o međuforumskoj igri...
Boli me kurac za to....
Laki, imam jedno glupo i mozda nepotrebno pitanje ali ajde - sta je konkretno lose u toj ligi tj. u njenoj koncepciji? Meni deluje zanimljivo ta ideja - 10 ekipa, igra se protiv nepoznatih likova, takmicarski duh na nivou, kurac palac ovo ono. Sta znam, meni to u najavi zvuci kao dobra zajebancija.
Ako si se iznervirao zbog toga sto vas je tamo prozivalo par klinaca, onda do kurca.
Evo Nindza ja ću ti objasniti: Loše je to što glavne masone (Xelu i Lakija) nervira to što tamo ne mogu da vedre i oblače kao što to rade ovde.
КселА је постао највећи масон, а све је почело кад је репрезентација кренула у курац на самом почетку, Лаки је рекао он ће све да одлучује сам, па сам предложио да то радимо он, Ксела и ја и тако настадоше први знаци ,,Масона''
прво је све ишло преко ПВТ-а а онда смо прешли на неки чет
а пре пар недеља по незнамчијој идеји примљени су и Србин и душан1001 (али и нека су, они су добри)
а Ксела је сад најгори тамо! и жао ми је што сам икада рекао да он одлучује о било чему! можда би он свеједно био изабран да одлучује, али било би ми свеједно јер не бих имао везе с тим...
а тај сајт преко кога се организује лига је срање :П ја сам бољи од тог сајта :П
Ma sajt na kojem se igra je totalno nebitan, valjda je vazno da se testirate malo i van sopstvene reprezentacije, saveza ili cega vec. Gde vam je takmicarski duh, jebote... a i sad cete bas ispasti kese ako otkazete kad ste vec prijavljeni.
Ma jok, ne kazem ja da se odustane, i nemam nista protiv organizacije, slazem se da se igra sa drugima, zato i postoji reprezentacija...
samo sam cuo da mora za koliko? valjda 60 dana da se odigra cela liga, a kada imate toliko timova sa toliko igraca cini mi se da malo nece ici, zato kazem da je sajt sranje, brise ligu posle 60 dana... (ispravi me ako greseim, tako sam cuo negde)
Čekaj, prvi prozivaš i posle se ljutiš, ne kapiram te. E, i da, što se tiče tog sajta, meni se sviđa ideja i koncepcija, kao i liga, čisto da ti kažem :)
прво је све ишло преко ПВТ-а а онда смо прешли на неки чет
а пре пар недеља по незнамчијој идеји примљени су и Србин и душан1001 (али и нека су, они су добри)
а Ксела је сад најгори тамо! и жао ми је што сам икада рекао да он одлучује о било чему! можда би он свеједно био изабран да одлучује, али било би ми свеједно јер не бих имао везе с тим...
а тај сајт преко кога се организује лига је срање :П ја сам бољи од тог сајта :П
Ja sam predložio Srbina, a Laki Dušana, ja jesam najgori tamo, ali uz Lakija verujem da odradim najviše poslova u reprezentaciji, i jesam najgori, i biću najgori, ti hoćeš da ponavljaš mečeve koje si izgubio i meni kažeš nešto? Čoveče, postao si kao Tole (:D)!
EDIT:
Senka ili Srbin, ti odaberi nekog od njih dvoje.
Senko aj hostuj...
sta si ti odradio?
ti ponavljas mec kad primis gol
Senko, da pitam onda i tebe sta ne valja. Nema nikakav koncept, igras i boli te paja za sve. Ovako imate zicer. Poslacete kao ljude sa sireg spiska da se kale i ako budu losi - "igrao nam je drugi tim". Ako odigraju dobro - "sta bi tek bilo da smo igrali mi najbolji". Bezveze, ali dobro.
Vi necete da igrate a kod nas obrnuto, posvadjali se oko toga ko ce biti u prvom timu.
Pa i jeste i nije, sta znam. 4na4 na velikom zna vec da bude guzva, ako jedna ekipa igra bunkercinu i zabija se po coskovima. Mada ce se igrati i tako kad se ovo zavrsi.
Meni je podjednako dobro 3na3 i 4na4 na velikom. U prvom slucaju ima mnogo vise prostora za akcije a u drugom je taktika najbitnija.
Нећу ја да бирам никог.Изаберите између себе.
ti ponavljas mec kad primis gol
Dovoljno sam ja odradio, a i mec je bio neregularan zbog laga, to sto tvoja ekipa igra bez tebe nije dovoljan razlog da se mec ponovi.
da u pravu si, 2:0 je bilo sasvim regularno ;)