HBSV - ХексБол Савез Вукајлије

1. Нећу ја да бирам никог.Изаберите између себе.

http://i51.tinypic.com/2h3wnee.jpg

2. a najjaci je senka koji brise svoje postove posle nekog vremena :/

3. nismo...
    ta liga je sranje, uveli su ona ESL pravila koja su glupa u kurac...

4. Nisam u toku sta se zbiva s vama al posto sam se reg. ovde da pitam sto ne igrate tu ligu? Mislim ja imam ekipu tamo, i jeste da forum vodi par klinaca i da generalno sta god su klinci pokusali da org. nije nikad uspevalo, ali ovde vam ti klinci ne odredjuju termine nego se vi medjusobno dogovarate sa drugim ekipama, jedino ako se ne slazete oko nekih pravila, ali ajde vi organizujte nesto slicno ja cu prvi svoju ekipu prijaviti. Jeste i to malo glupo kao do nedelje da se odigraju 3 kola, nisam nesto puno vremena provodio na forumu pa ni ne znam zasto to mora tako al valjda postoji neki dobar razlog. A ovo da mora da se zavrsi za 60 dana, to nisu odredili organizatori nego mislim da onaj sajt haxball.gr tako funkcionise, tamo se ubacuju rezovi a 60dana od aktiviranja se valjda gasi sta vec.
    Uglavnom ako nemate neka medjusobna koskanja bilo bi lepo da odigrate tu ligu, jbg sad i to glupo pravilo zajebava da se do nedelje odigraju 3 kola al nemam pojma ako vam nije stalo do takmicenja bar da se sprdamo, smatram vas ozbiljnim igracima i mislim da kad smo se vec navukli na ovo sranje bio bi red da odigramo neki kao nacionalni tur :)
    pozz malo sam se vise nasro jbg ;)

5. Ја сам препустио организацију Сенки , али видим да нико ништа не предузима.Ценим да су сви играчи спремни да играју , само треба неко да их поведе.Ја сам већ рекао да нећу да имам ништа са тим.

6. Od danas je pušten u rad forum HaxBall Balkan... Registrujte se pa da igramo zajedno.
    www.hbbalkan.freeforums.org

7. Nego,mi sa vama igramo mec 4 kola one medjuforumske lige,vi niste ni jedan mec odigrali...hocete igrati? :D

8. stele, pusti to, nego kreiraj sobu :)

9. Dajte link od tog ESL ja cu dorganizujem

10. ESL je nesto drugo, ovo je domaci forum. Evo ti:

http://serbianhaxballerz.serbianforum.info/

I nemoj ulaziti u prepucavanja, leba ti. Okupi par igraca, odigrajte ta tri meca ovih dana i posle samo nastavite dalje redovno.

11. Важи бате.
    Ко се све рег на овај форум што дао Нинџа?

12. Imas tamo u 3 vs 3 organizacije meceva, mec 4 kola HBSV vs Burek, vi ste domacini, pa pisi tamo :D

13. Tamo su ti Laki, Madafaka i jos par vas, ali ti sad to preuzmi posto oni nece. Ugovori prvo prva tri kola, svi su za to da odigrate pre nego da neko dobije sluzbanim rezultatom jer je to sranje.

14. ХАХАХААХХА ЗЕЗАТОРЕ АХАХХАХАХА

Ајде диграмо!!!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.