HBSV - ХексБол Савез Вукајлије

  1. ma kakav raspad saveza, ja se zajebavao pa reko ako se pročuje za novu šifru da će savez prestati sa radom dok se ne nađe rešenje... :D
    šta bi s tom idejom, Laki? Šokeru? ima li išta od toga? može li se znati na pvt-u?

  2. Pa nista , opet nova sifra , ovog puta cu da napravim listu onih koji znaju da bismo imali bolji uvid . Saznacete uskoro .

  3. КАКАВ БРЕ РАСПАД, НЕ ДОЗВОЉАВАМ ТО

  4. nema raspada, NE RASPADA SE NIŠTA!!!

  5. Srbine de sad dodje kad treba da radim vezbe . Ali ne brinite - I'll be back .

  6. Mogu li i ja da dobijem novu šifru? Sutra ćemo odigrati ono zaostalo kolo Obilić - LAG. Laki, ako važi još uvijek ono pravilo, rokni me na prvu stranu.

  7. Niko nije dobio novu sifru strpite se ce ima za sve . Odo sad , kad se vratim potrudicu se da sve bude sredjeno .

  8. Дубе могли би и вечерас да одиграмо, јер сутра почиње друго коло,а ми још прво играмо

  9. Vama je svejedno, ali kad god da dođe trol krene mene da podjebava, dobro, neretko se desi da i ja njega jebem prvi, i zbog toga me zanima ko je, danas sam preterao sa Zezatrolom namerno jer i dalje mislim da je on trol, ali nemam ništa protiv njega jer je ok lik.

  10. Xelo jebote ne davi i ovde sa trolom, dovoljno to radiš po sobama za Hax! Naravno da tebe podjebava kad napušavaš svakog ko dođe sa bureka, sam si kriv. A ako nije sa Bureka, onda je moguće da ti ulaziš preko drugog taba kao trol jer toliko pričaš o njemu i daješ mu reklamu da si postao sumnjiv. Al mene zabole za to, ko god da je trol, ti troluješ više od njega, ajde samo da igramo hax!
    Što se mene tiče možemo sad da igramo utakmicu, iako Dub i ja nismo nijednu još partiju zajedno odigrali. Ne znam šta on misli.

  11. Ja bih igrao sad, samo nek neko kreira, meni je slab net.

  12. Zez, naravno da ću da davim kada me zanima ko je, ako ti misliš da sam ja trol, slobodno, imaš pravo na mišljenje, danas si i sam pominjao da mene napada prvog, i to je jedini razlog zbog čega galamim oko ovoga.

  13. Зезаторе , Дубе, ако сте ту можемо да одиграмо заостало коло .....

  14. зезатор је до сад био на Хаксу и рекао је да иде за 15 минута...
    а Србин је отишао да види шта је с мечем, па да одгледа филм до краја...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.