Pitanje autor - odgovor moderator

1. Ахахахаха, могуће. :))

Едит: Ово је ипак твоја исправка била последња, ја сам избацио сва места где има три тачке. :)

2. Журим па нећу одмах видјети одговор, али не могу а да не питам одмах зашто је ово обрисано? Колико год размишљао, не могу да пронађем разлог, па ето баш сам некако радостан и еуфоричан да видим одговор који ће ме разувјерити.
    http://vukajlija.com/majstore-jel-moze-zadnja/339510

3. Мени превише проваљена и излизана тема, плус слична овој http://vukajlija.com/slavski-paket/110713
    Нек процени и неко други :)

4. Slavski paket puno bolji.
    :)

5. Како где... Али добро, јесте боља.

6. Неко ми је затего двадесетак минуса, није нешто, ал чисто да се пожалим.

Односно није ме нико хејтовао, него ми је неко од модова обрисао ову дефиницију : http://vukajlija.com/fajnal-for/339283. Зашто?

7. Pitanje u vezi sa obrisane dve definicije u roku od 1 min.
    Pošto nisu plagijati, da li su toliko loše (nekvalitetne) da se morale izbrisati jer su imale sasvim pristojan skor (za jednog autora koji je totalni anonimus na sajtu) ili je u pitanju nešto drugo?
    Zahvaljujem se na odgovoru i unapred izvinjavam na oduzetom vremenu!

8. Ne znam na kog autora i koje definicije mislis, a skor nema nikakve veze sa tim da li je def kvalitetna. To sto deca dovedu celo odeljenje na Vuku, ono- lepo sto se druze, ali nece im ostajati defke zato sto ih im 32 u razredu i slozni su.
    Verovatno su bile bas lose, ne znam, prepricaj mi.

9. Јел може одговор на моје питање, пошто видим да сте активни на теми. Ако сам добро схватио, милица је одговорила лику изнад а не мени.

10. Defke koje su obrisane su procenjene kao nekvalitetne, ili su plagijati, ili nekog vredjaju.
    Ja sad ne mogu da gatam u bob koji je razlog bio.

11. Jel to neki bag na serveru ili šta? Nestale su mi 2 solidne defke, jedna je čak imala skor 27:1. Nisu sad postavljene nego juče.

12. energija

Defke koje su obrisane su procenjene kao nekvalitetne, ili su plagijati, ili nekog vredjaju.
    Ja sad ne mogu da gatam u bob koji je razlog bio.

Ok, ovo je prvi put da pitam. Do sada je obrisano zilijon mojih. Jebo defku, nego me zanima koji je motiv. Iskreno, mislim da je obrisana tek tako, kao i facina, jer je neko jutros ustao ne levu nogu!

Nije fora, ako već pišem defe ovom sajtu i gubim vreme ovde, takođe plaćam ktitora da neko samo tako briše iz nebuloznih razloga.

edit: zahtevam da se defka vrati međ žive ili da se da konkretan razlog zbog čega je obrisana, obzirom da plagijat nije (bar ne namerni) kao i da nije trula fora!

13. Objasnih. Nemam pojma sto, ali mora da je neki od ovih razloga gore.
    Gatam u bob od 18h, pa se javite, mozda nadjemo neko resenje. :)

14. svima koji se žalite na obrisane definicije mogu samo da kažem:
    jebiga, potrudite se malo bolje prilikom sledećeg definisanja.
    pozdrav!

15. Definicije su bile moje, poslednje dve napisane, mada nije ni bitno.
    Ako nisu u pitanju nekakve sankcije, koje bi mogle biti samo rezultat nečije greške, onda nemam više pitanja.
    A što se odeljenja tiče, nije loša ideja. Možda bih mogao da dovedem jedno odeljenje kojem predajem da mi plusaju defke.
    Ugodan ostatak dana i izvini na iscimavanju.

16. Surovi

svima koji se žalite na obrisane definicije mogu samo da kažem:
    jebiga, potrudite se malo bolje prilikom sledećeg definisanja.
    pozdrav!

Izvini matori, ali nije mi tvoj savet neophodan da bi sačino defku. POgotovo čitajući tvoje smatram da bar što se tiče defki, i nisi nešto merodavan tj da ima boljih modova koji vrše bolju procenu nego ti. Tako da ono, nekvalitetno je gomila i ja kapiram da obrišeš nešto sa skorom 26:4 a ostaviš niz sranja u životu jer si lenj da sve redom pročešljaš.

17. http://vukajlija.com/zabava/posteri/103093-ja-sam-moga-bin-ladena

Zabranjeno je pravljenje postera koristeći:
    slike patnje, povređivanja, bolesti ili smrti ljudi ili životinja.

Jesam li u pravu ?

18. A što se odeljenja tiče, nije loša ideja. Možda bih mogao da dovedem jedno odeljenje kojem predajem da mi plusaju defke.

Ma mojim ucenicima to odavno u programu.

Nismo se razumeli, posto si pricao o sebi u trecem licu, pa kontam branis nekog totalnog autsajdera. Ko sto rekoh ono gore za defke- vazi za sve.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.