Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Немамо евиденцију у обрисане постере. Модератор који га је уклонио вероватно је сматрао да твој постер није довољно квалитетан.
Јел би могло да се напише у наслову теме ко што је Пеки ставио за предлагање нових дефиниција "ОБАВЕЗНО ПРОЧИТАТИ ПРАВИЛА" и додати у први пост да се не постављају питања око обрисаних дефиниција и постера јер овако загуше тему, а одговори су обично исти - Неквалитетно, вређа, плагијат?
Зато што си црнац.
Извињавам се, било је јаче од мене.
Predlog je racionalan i može da se sprovede u delo.
Nažalost ima jednu manu: nema leba otoga!
Odnosno to neće niko jebati ni dva posto. Tako da ne vredi. Borićemo se. :)
Imam ja pitanje, kao relativni novajlija:
Ona šibica pored iksa, to je dugme za editovanje?
Ona šibica pored iksa, to je dugme za editovanje?
Haha...nije šibica nego olovka, samo kineska pa nije baš lepa. :))
Da. To je dugme za editovanje.
Fala lepa :)
http://vukajlija.com/bogatasi/339362
Zasto je obrisana?
Ako je plag izvinite...
Zasto je obrisana?
Ako je plag izvinite...
Plagijat.
OK..
wojtek ok...al ste mi je realno onda mogli ranije izbrisati a ne ovako poslije 10 dana,odjednom udjem i nema je...sjebe se lik...
Imadoh poster, narodu se svidio (50 : 10, tako nešto), i sad ga nemam... Meni su to mudrosti nejasne, pa bih zamolio za prosvetljenje.
Био је неквалитетан. Број гласова нема везе са животом што се тиче квалитета, то је могло да буде неких 50 средовечних људи који су се запили на Ђурђевдану па теби плусирали постер.
OK, izbegavaću da postavljam postere kad su slave, kontam da ću imati bolji alibi. 50 sredovečnih ljudi po intuiciji klikću na pluseve, valjda ih na KRSnu slavu podseća, šta li...
Haha :) Pravda za sredovecne pijandure!
Ovako poster ne možeš nazvati dobrim ako nema bar 150 pluseva.Sve ispod toga je govno.50 pluseva je ništa.
I može li neko obrisati ovu defku?
http://vukajlija.com/zivot-u-blatu/283249
Edit Hvala.
Koji je bilmez stavio ovo u odabrane?
Ja. Što?!
Koji je bilmez stavio ovo u odabrane?
Прво, исправио сам грешке у дефиницији, а друго, следећи пут пази добро како ћеш ад назовеш модератора.
Чекај, јеботе, и ја сам исправио грешке. Јел то значи да поново исто изгледа? :)