Pitanje autor - odgovor moderator

1. Koji je vama danas kurac? Jel mijena danas? Čitam ove današnje postove i svi nešto cmizdrite i jedete govna.

2. Да ли може некако да се види колико је аутор добио минусева а колико плусева укупно до сада?

3. Млато, не може то никако.

4. PITANJE ZA MODOVE

ZASTO JE BANOVAN NALOG CARA, ZASTO SU MU POBRISANI POSTOVI?

5. AAAAAAAAAAAAAAAAAAA MOGSHA!!!!!!!!!

6. Zadnji dani dolaze, ovo je povratak mesije

7. 1. Zašto ne čitate nove definicije? Po sat vremena preživljavaju neka kretenska tetrasranja zbog kojih svako ko ne ide u obdanište izgubi volju da čita dalje.
    2. Pošto je jedini logičan odgovor da ne stižete na sve strane, onda da pitam kako stižete da brišete predloge za definicije na naslovnoj? Važno da ste tu stigli, a kriterijumi ne postoje. Ostavljaju se neki debilni predlozi i ortački predlozi, ali ste moj obrisali i to za vrhunsku defku.

8. Jel dozvoljeno reklamiranje svojih postera u komentarima na odabranim posterima?
    EDIT:
    Malo je ruzno, pogledajte
    http://vukajlija.com/zabava/posteri/116038-a-vukajlija-je#comment_1112900

9. Ja još očekujem odgovor.
    Zašto pustite da ovo stoji ovoliko dugo http://vukajlija.com/zabava/posteri/116213-eto-tek-7-godina-ima

10. То што каже Доа, глупо је бре, побанујте их, побришите им постере па нек их онда рекламирају...

11. Oxe, evo čitamo :)
    Ne znam kakvi ortački prijedlozi su ostavljeni, dojavi ako si uočio.
    Ove što se pretjerano reklamiraju, prijavljujte na posebnoj temi.
    Mogšo, ćao! :)

12. Могу ли да знам зашто ми је обрисана дефиниција за израз 'окачити'? Која сам правила прекршио? Хвала.

13. Nije više obrisana, greška vjerovatno.

14. Шта највише волите код свог посла?

15. Што имам плату 200 динара месечно, наравно.

16. таман да издржаваш фамилију

17. jel postoji tema Autostop na forumu?

može link ako postoji?

18. Милице, ја сам озбиљно питала. Двеста динара је курац, не знам зашто тако говориш и спемујеш.

19. zmio meni se najvise svidja sto mogu sad da te banujem. po vise puta. nekad samo da te banujem pa razbanujem pa banujem opet da bi mi bilo lepo. pa ti obrisem definiciju. pa komentar na forumu.
    a onda kad se vidimo uzivo ti ne smes nista da mi kazes a ja te zajebavam.

i tako....

20. Ја се осећам моћно. Газим мраве, смејем се њиховим остацима и пишам на њихове јауке. Нешто попут Неше Галије, само злокобно. Хуља сам, а може ми се. Ааааааа, идем да се мрштим себи у огледалу и да дркам, а кад изађе семе, размазаћу га по екрану у наступу мегаломанског лудила.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.