Pitanje autor - odgovor moderator

1. Faco, alav sam na vlast i plakao sam svaki dan dok sam bio običan član. :)

frnjiii, ne mislim da je to nešto loše, al šta god da se uradi neće sprečiti ljude da žive u ubeđenju da su megaduhoviti, tako da...to sigurno ne škodi.

MisterSale, nisam te razumeo.

2. Блече, регулисано је ово за Мистер Салета.

3. Da li imate moć da vidite da li se neko ulogovao na moj profil sa drugog kompa? Odnosno, da li je moguće da mi ukažete na zloupotrebu istog ako do nje dođe?

4. Само ако он гласа са тог профила, и ако нам кажеш у ком периоду мислиш да је се тај логовао.

5. ne znam pojma, kuntao dva sata i sad mi više nema opcije da napišem defku a imao sam još 2...

6. Ограничење дневно за дефиниција ти је 3.

Једну су написао пре два сата, и обрисао је сам.
    Другу си написао пре 41 минут, и обрисао ти је модератор.
    Једну си написао пре сат времена, и сам је обрисао.

То ти је то.

7. napisao sam jednu onu neku tematsku i obrisao i to je to... nisam više pisao, spavao sam...

8. Пошто ниси ктитор, прекопираћу ти како изгледају остале дефиниције:

Jednoćelijski organizam. Nek se javi kad izvrši mitozu.

Razlog za ban. Jer amebe više nisu u modi.

Za isti greh se dobija, koliko?
    Da, 696969 dana!

Karleuša

Duško Tošić

Šta je sa Karleušom, k'o da se povampirio? Danas je dobro igrao, za promenu...

9. TO nisam ja napisao.

10. По ИП-ју, видим да су ти последњи гласови са две различите адресе у последњих пар сати. Шта да ти кажем, изгледа да ти је или неко провалио шифру, или да си се можда негде логовао, па си заборавио да се излогујеш... Мораш да пазиш око тога, ми ту не можемо да ти помогнемо...

11. Промени шифру, јебига, изгубио си право да пишеш две дефиниције данас, није смак света. Мењај шифру и уживај. И слушај Пекија. Толико.

12. Ok, bar nije ništa strašno. Hvala

13. Да ли би било могуће одбановати самхаина 3 дана пре рока?

14. zasto mi je izbrisan poster 5 minuta po objavljivanju?
    slika pokojni cika sloba a komentar vezan za smak sveta :D
    jes dosadan ali je iz starog dobrog vica. dva puta sam editovao komentar zbog nepreglednosti i kad sam uspeo da skratim na odgovarajuci broj slova posle minut mi obrisase poster. mislim da dosadniji i gluplji ostaju

15. Ne znam koji je poster u pitanju, ali sam si napisao odgovor

1) slika pokojni cika sloba a komentar vezan za smak sveta
    2) jes dosadan ali je iz starog dobrog vica

16. i jos jedno pitanje tj bag. pojedini posteri su prikazani kao da su glasani dok drugi nisu . npr jedan za drugim pregledam nove postere i jedan sa vidljivim brojem glasova tj pluseva doj je drugii normalno zatvoren dok ne glasam???

17. Bag je u pitanju, radi se na serverima.
    Evo teme pa prelistaj ako te zanima više:
    http://vukajlija.com/forum/teme/26301-bag-nesto-sa-ocenama#post_1274555

18. zasto mi je obrisan poster "pravo prijateljstvo" ? a skor je bio 400 i nesto prema 9 ili 10...

19. pa ostavili ste tonu postera sa svim smaracima a ovom niste dali prilike ni da bude glasan. zar ne treba broj glasova da odredi koliko je poster kvalitetan, naravno ukoliko nema zabranjene sadrzaje? ovaj nije krsio ni jedno pravilo a nije dato ni malo vremena da se vidi reakcija clanova. mozda previse zapitkujem ali ne razumem vise pravila vukajlije. cemu posteri ako se brisu i ne dozboljava se ljudima da ih pogledaju i svojim glasovima odluce koliko su vredni???

20. @draculakg
    Pogledaj malo bolje, u poslednjih par dana nema ostavljenih postera na temu smaka sveta ili na druge izvikane teme, osim najsvežijih.
    Ne, broj glasova ne određuje kvalitet postera, sa ovolikom posetom sajta nije nikakav problem imati na posteru preko 200 ili 300 pluseva kakav god plagijat ili nekvalitetan poster da je. Složićeš se da je ukoliko se proceni da je on nekvalitetan, najbolje da stoji što manje na prvim stranama, i tebi je lakše kada gledaš postere da gledaš kvalitetne, a ne da se smoriš posle 5 strana. I izbegavaj zapitkivanja tolika o obrisanim posterima, osim ako ti nije baš baš stalo.

@abzzz
    Nemamo groblje postera, ne znam na šta misliš i kakava je slika, ali ukoliko ne krši pravila, i nije neka od tema za izbegavanja, a dobro je ocenjen, onda je sigurno već bila takva fora, slika, komentar...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.