Pitanje autor - odgovor moderator

1. Kada će biti obrisani posteri plagijati koji su prijavljeni?

2. pitanje za mrmuna kad se otvara onaj fensi bazen u surcinu?

3. Ahahaha, kako ti znaš sve šta se dešava po Surčinu, a ja pojma nemam? Taman vidim juče reklamu za onaj pejnt bol, a ti mi sad pominješ i neki fensi bazen? Nisam čuo, majke mi :)

4. jbte al si zagorO...

5. postavio sam poster a on nije izasao u najnovije a nalazi se u mojim posterima :P

6. Znači da nije odobren.

7. Zasto ste mi obrisali defku "Cene"?

8. Zato što je izlizana fora i nisi u pravu, ima još nešto što se diže bez hrane i pića.... ako me razumeš.

9. Zasto ste mi obrisali "tenis". Nije valjda da Srdan Djokovic ovde ima nekog uticaja?

10. Zašto se brišu moji postovi na temi "prijavite postere", a posteri se pritom ne brišu, iako imaju na sebi linkove drugih sajtova ili su plagijati stranih postera?
    A pritom danas kao da niko ne kontroliše postere - nema šta nije propušteno na naslovnu...

11. Ne kapiram zašto je neko od vas morao da mi obriše definiciju "Moderator" koja je za samo tri minuta imala skor 13:2? Nikog nisam vređao u svojoj definiciji, ljudima se svidela i moje pitanje glasi: "Zašto je među vama morao da se nađe neko do te mere podmukao da uradi tako nešto?" Ne smeta mi kada mi obrišete neku lošu definiciju, ali stvarno nije korektno da dobru definiciju neko od moderatora kom se ona slučajno nije svidela da je obriše i ne stavi jednostavno minus i iskulira.

12. Definicija ti nema smisla, glupa je, neduhovita, netačna i dosadna.

13. Napomena: izbegavati pitanja o obrisanim definicijama a naročito posterima, jer se dnevno mnogo toga obriše i nemoguće je ispratiti sva ta pitanja i dati odgovor na ista. Takva pitanja baš ako vam je mnogo stalo do definicije i ne možete da zaspite ako vam je definicija na groblju, inače ne.

Mislim da ovo treba kopirati na svakoj stranici ove teme.

14. To je tvoje lično mišljenje, a ne mišljenje većine Blekhole. Ako hoćeš da budeš dobar moderator, onda nemoj da jedeš govna. Banuj me ako nemaš pametnija posla zato što sam ti rekao u lice šta mislim, ali to je već tvoj problem kao nažalost moderatora ovog sajta.

15. Mtanic

Zašto se brišu moji postovi na temi "prijavite postere", a posteri se pritom ne brišu, iako imaju na sebi linkove drugih sajtova ili su plagijati stranih postera?
    A pritom danas kao da niko ne kontroliše postere - nema šta nije propušteno na naslovnu...

Сад се 90% постера на брише, већ се само уклоне са листе најновијих и са календара. Бришу се експлицитне слике и понеки постер са сајтом на себи.

16. seung-hui cho

To je tvoje lično mišljenje, a ne mišljenje većine Blekhole. Ako hoćeš da budeš dobar moderator, onda nemoj da jedeš govna. Banuj me ako nemaš pametnija posla zato što sam ti rekao u lice šta mislim, ali to je već tvoj problem kao nažalost moderatora ovog sajta.

Nije ti on obrisao definiciju, nego ja, iz razloga koje je naveo. A sad, zbog vređenja, znaš šta ti sleduje.

17. Сад се 90% постера на брише, већ се само уклоне са листе најновијих и са календара. Бришу се експлицитне слике и понеки постер са сајтом на себи.

Što će reći da su sad dozvoljeni posteri sa stranim sajtom/linkom na sebi ili šta?

18. Нису, то брисање постера са линком се практикује да не би дошло до тужби. Будимо реални, нико са лолхаха.цом нас неће тужити :)