U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Уважена модерацијо :) ..
По ком основу постери нестају са стране најновијих постера , ако не по тренутном скору ?
Не буди тако сигурна, ја сам страни плаћеник са лолхаха и само чекам да се сјебете! :))
И питање: Јел може онда неко од модератора пошто се сад не бришу постер, нпр. ти Мулуце или Лула да води рачуна о коњкурсу и да поставља оне тетраглупе постере који неће видети светло дана?
На основу личног укуса модератора који прегледа постере, као што је увек и било :)
Постављаћу ја Лоле.
Фала Мулуце :))
Извин'ћете, нисам знао да се смије писати по старим темама. Волим да сам у току, па ако може линк до тог правила? Фала...
Zašto je zaključana ova tema o Djeksonu? Nema smisla, stvarno.
EDIT: Zaključajte onda i ovu:
http://vukajlija.com/forum/teme/9729-ronnie-james-dio-10-06-1942-16-05-2010
Kada se obrišu definicije, bilo da to uradite vi moderatori bili da to uradi sam autor, da li se brišu svi plusevi i minus(ev)i koji su dati za tu definiciju?
Ima napisano na svakom podforumu u temi "pravila ponašanja". Al, realno, ovo je bila dobra fora pa je bila samo opomena.
gamby, jebiga, čemu otključana ta tema. Samo će svesti na spem. Čovek je bio originalan, dobio je 5, 6 postova ovacija i nema svrhe da se tu dalje nešto tupi jer nit je aktuelna nit zanimljiva tema.
Pa ne znam, meni je bilo zanimljivo da čitam postove... Dobro, nema veze.
Imam jedno pitanje:
Da li je dozvoljeno da definiciju koju sam sam obrisao dam drugom autoru da je objavi?
Samhaine, mojne da spemuješ.
Brdac, brišu se iz ukupnog skora autora, da. Odnosno, ako je definicija bila u plusu, ukupan skor se smanjuje za toliko, a ako je bila u minusu, onda raste.
Ok, bilo mi je čudno kako mi se skor povećao kada ste mi izbrisali definiciju koja je bila u minusu.
Da li je dozvoljeno da definiciju koju sam sam obrisao dam drugom autoru da je objavi?
Nemojte da me kulirate, molim vas. ;)
Дозвољено је.
Jabuchollo, obrazloži zašto bi to radio.
Да, ово што енергија каже, прво образложи.
:прислања ти пиштољ на слепочницу:
"Jabuchillo", sa "I". ;)
Pa, da pomognem prijatlju.
Ne pomažeš mu tako. Treba da sedneš s njim i da radite zajedno. :)
Izvinjavam se svima zbog štamparskih grešaka, čukam u mraku, pregorela mi sijalica.
Eto, dozvoljeno je, samo da nije učestalo.
Izvinjavam se svima zbog štamparskih grešaka, čukam u mraku, pregorela mi sijalica.
Eto, dozvoljeno je, samo da nije učestalo.
Medveđa usluga, a? ;)
Čisto me zanima, da ne dobijemo ban nas dvojca zbog toga.
Hvala na odgovorima. :)
Može li neko da obriše ovaj idiotski komentar?
http://vukajlija.com/zabava/posteri/14432-ja-mislim#comment_1130985
Ja ne mogu.